Championship pe 04.08. klo 22:00

Sheffield W - Southampton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pöllöt kauteen housut nilkoissa – Valioliigalaadulla pullisteleva Saints on suosikki!

Vanhassa kupletissa lauletaan ”Elämä on lyhyt kuin polvihame vain”. Suomen kesä se vasta lyhyt onkin – heti kesälomien loputtua Englannissa alkaa jalkapallokausi, joka on varmaakin varmempi syksyn merkki. Uhmapelaajat on mukana heti alkupaukusta, ja luupin alle otetaan Championshipin avausmatsi, jossa Valioliigasta pudonnut Southampton koettaa totuttautua elämään sarjatasoa alempana – ja yrittää varmasti nousta takaisin välittömästi.

Sheffield Wednesday nousi Championshipiin pitemmän kaavan ja elämää suuremman draaman jälkeen. Karsintojen avauspelissä tullut 0-4 tappiokaan ei lopulta estänyt nousua. Itse nousuun oikeuttanut maali tuli jatkoajan lisäajalla. Elintärkeän maalin tehnyt Josh Windass on hyökkäyksessä Wednesdayn syömähammas. Kauteen valmistautuminen on mennyt Pöllöillä täysin munilleen, sillä päävalmentaja vaihtui ja joukkueen kokoaminen on muutenkin pahasti vaiheessa. Harjoituspelitkään eivät lupaa kauden alkuun mitään hyvää.

Sheffield Wednesday

@swfc
Heading to Hillsborough tomorrow evening? 🦉

Here's all the important information you need ahead of our @SkyBetChamp return in S6 ⤵️ #swfc

Southamptonin putoamiseen päättynyt kausi oli kolmen päävalmentajan luoma surkea sekasotku. Tällä hetkellä joukkue näyttää Championshipiin todella hyvältä, mutta olisi ihme, elleivät isommat seurat hankkisi joukkueen parhaimmistosta pelaajia. Päävalmentajaksi tuli Russell Martin, joka on varmaankin yksi parhaita valmentajia tällä tasolla. Tällä hetkellä joukkue on kiehtova sekoitus laatua ja nuorta talenttia.

Isännät vaikuttavat vielä keskentekoisilta huolimatta tuoreesta Anthony Musaban hankinnasta, joten Southampton on vieraissakin selkeä suosikki, ja saa epäröimättä tipsin. Seuraavat yhdeksän kuukautta ovatkin sitten taas brittifutiksen ystävien parasta aikaa.

Voita kympillä 24€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa xx€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Southamptonia kertoimella 2,40.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.