League One ma 09.05. klo 21:45

Sheffield Wednesday - Sunderland

Sulaako Sunderland?

Sunderland ja Sheffield W ottelivat ensimmäisen nousu-play offin Stadium Of Lightilla, ja Sunderland selvitti ottelun niukalla maalin voitolla – ja toi samalla täytettä Uhmapelaajien kassaan. Black Cats joutui kyllä tekemään täyden päivätyön johtonsa säilyttääkseen, eikä helppoa tule olemaan teräskaupungissakaan: Pöllöt ovat kotonaan kivikova yhdistelmä, ja pystyvät murskaamaan Sunderlandin nousu-unelmat.

Ensimmäisen ottelun voittomaali syntyi aivan ensimmäisen jakson lopussa: Sam Hutchinson otti kukkupallon puolustuksessa hieman löysästi, jolloin Ross Stewart käytti tilanteen hyväkseen – ja pelasi loppuun asti määrätietoisesti. Tästä pöllöt eivät toipuneet, vaikka toisella jaksolla parhaansa yrittivätkin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

 

Sunderlandille riittää vierasottelusta siis tasapeli. Kuten edellisessäkin matsiennakossa mainittiin, molemmat joukkueet ovat sangen riippuvaisia kotimenestyksestään, ja tämä voi tarkoittaa voimasuhteiden merkittävääkin muutosta toiseen otteluun. Toisaalta tämä on huomioitu myös kertoimissa, joten kotivoitosta ei saa tarpeeksi hyvää palautusta, jotta veto olisi odotusarvoltaan positiivinen.

Sen sijaan tähän otetaan maalintekijäveto. Lee Gregory oli runkosarjan loppupuolella täysin pitelemätön – mies nakutteli kahdeksassa viimeisessä matsissa kahdeksan maalia. Kotiyleisö tulee luottamaan Gregoryyn, ja niin mekin. Gregoryn maalinteosta (anytime goalscorer) saa palkitsevan kertoimen.

10 euroa pelirahaa