Championship su 14.03. klo 14:15

Sheffield Wednesday - Norwich

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Norwich nousee ja Owls putoaa!

Championshipin pohjamudissa rypevä Sheffield Wednesday saa vastaansa sarjaa suvereenisti johtavan Norwichin. Talousvaikeuksista kärsivät isännät ovat hävinneet nyt kuusi ottelua putkeen ja Norwichilla on puolestaan alla seitsemän voittoa. Olisi silti vaarallista olettaa, että tämä olisi helppo vierasvoitto – näillä kertoimilla vierassuosikki on harvoin pelattava EFL:ssä.

Seitsemän pisteen päässä putoamisviivasta oleva Owls on kärsinyt eritoten tulivoiman puutteesta. Kuudessa viime tappio-ottelussaan se on jäänyt neljästi maaleitta ja koko kaudenkaan mittakaavassa verkko ei ole heilunut riittävästi. Kuun alussa manageriksi nimetyllä Darren Moorella on haasteita kokoonpanon kanssa, sillä poissa on kaikkiaan seitsemän tai kahdeksan pelaajaa loukkaantumisten tai pelikiellon vuoksi.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Norwichilla menee lujaa ja Teemu Pukki on liekeissä. Pukki muodostaa Emi Buendian kanssa todella saumattoman hyökkäysduon, ja jälki on ollut tähän asti komeaa. Daniel Farken iloksi sairastupa alkaa tyhjenemään – sunnuntaina Marco Stiepermann on jälleen saatavilla. Valioliigakaudella syystäkin haukuttu puolustus on nyt kunnossa – seitsemään viime peliin on omiin mennyt kaksi maalia.

Vierasvoiton sijaan tässä on syytä tarttua vähämaalisuuteen – ei olisi mikään ihme, jos tämä matsi päättyisi niukasti 0-1 tai 0-2. Siispä underia lapulle ja matsi tulille!