Grand Slam pe 08.09. klo 22:15

Shelton - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nuorukaiselta upea turnaus, mutta noutaja tulee! Jatkuuko Novak Djokovicin murhaava tuloksenteko?

US Open huipentuu finaaliviikonloppuun ja perjantaina sekä lauantain vastaisena yönä Suomen aikaan pelattavissa välierissä piisaa mielenkiintoa – selkeistä ennakkosuosikeista huolimatta. Ensimmäisessä välierässä Ben Shelton (ATP 47.) saa vastaansa Novak Djokovicin (ATP 2.), joka kaatoi puolivälierissä Taylor Fritzin ilman pienimpiäkään ongelmia.

*Nappaa 25€ ilmaisveto – ohjeet vihjeen lopussa.

Djokovic metsästää kauden kolmatta Grand Slam voittoaan tänä viikonloppuna ja lähtökohdat ovat erinomaiset. Pohjilla on pari suoraan kolmessa erässä napattua voittoa Borna Gojoa sekä Fritziä vastaan. Kolmannella kierroksella serbialaiselle muodostui maanmiestään Laslo Djereä vastaan yllättäviä ongelmia, mutta Djokovic nousi lopulta upeasti 2–0-tappiolta 2–3-voittoon (6–4, 6–4, 1–6, 1–6, 3–6). Shelton tarjoilee serbialaiselle erilaisen haasteen aiempiin vastustajiin verrattuna.

Vasta 20-vuotias yhdysvaltalainen on pudotellut edellisillä kierroksilla jatkosta maanmiehensä Tommy Paulin sekä Frances Tiafoen upeilla esityksillä. Erityisesti Tiafoe-ottelu oli käsittämätön – vaikka nähtiin vain neljä erää, murtoja tuli peräti 11 kappaletta. Shelton itse napsi seitsemän murtoa. Nuorukaisen päätä ei siinä mielessä palella, että pienillä marginaaleilla mies pelaa ja välillä hieman pienimpikin riskinotto saattaisi kannattaa.

Vaikka syöttö Tiafoe-ottelussa hieman reistali kovissa paikoissa, on se ehdottomasti yhdysvaltalaisen suurin ase tulisen kämmenlyönnin lisäksi. Jopa Djokovicilla riittää tekemistä Sheltonin tulisen ykkösen palauttamisessa. Jos ykkössyöttö ei tipahtele ruutuun toivotulla tavalla, kuten edellisellä kierroksella, nuorukainen saattaa olla nopeasti pulassa.

Shelton on hyvä poika, josta varmasti kuullaan vielä. Nousu maailman 20 parhaan joukkoon on edessä todennäköisesti nopealla aikataululla. Toistaiseksi junnumaisia virheitä ja höntyilyä nähdään kuitenkin hieman liikaa ja pää ei aina kestä tiukoissa paikoissa. Upea turnaus Sheltonilta, mutta Djokovic laittaa nuorukaisen ojennukseen suoraan kolmessa erässä. Pelivalinnaksi otetaan alle 31,5 peliä -kohde.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.