Grand Slam ke 25.01. klo 05:30

Shelton - Paul

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Helppo kaavio vai sensaatiomainen debyytti? Nyt nousee tulokkaan tie viimeistään pystyyn!

Vaikka Tommy Paul joutui neljännesvälierissä koville Robert Bautista-Agutia vastaan, selvisivät yhdysvaltalainen sekä Uhmapelaajat makeasti voittajina maaliin! Seuraavana kovassa nosteessa oleva Paul kohtaa maanmiehensä, nuoren Ben Sheltonin. Jälkimmäinen joutui todella koville omassa ottelussaan neljännellä kierroksella.

Shelton on tullut ryminällä sisään grand slam -tasolle ja vasta 20-vuotiaalla on varmasti edessään valoista tulevaisuus, mutta kaavio on toisaalta ollut nuorukaiselle erittäin suosiollinen tässä turnauksessa. Toistaiseksi parhaiten sijoiteltu vastustaja on ollut edelliskierroksella viisi erää ja kolme katkaisupeliä käsittäneessä kamppailussa taipunut Jeffrey John Wolf, jonka maailmanlistasijoitus on 67.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

#AusOpen

@AustralianOpen
"@BenShelton's time is right now!"

He'd never been outside of the United States, now he's a Grand Slam quarterfinalist!

The 20-year-old sees off countryman JJ Wolf 6-7(5) 6-2 6-7(4) 7-6(4) 6-2

Sport, eh... how good is it.

#AusOpen#AO2023

Verrattain yhdysvaltalaisesta puolivälieräparista selvästi kokeneempi osapuoli on Paul, joka pelaa tällä hetkellä uransa parasta tennistä. Bautista-Agutia vastaan 25-vuotias peluri loisti erityisesti painetilanteissa ja piti espanjalaisen murrot minimissä riittävän tasokkaalla syöttöpelaamisella. Ottelu oli toki kuluttava ja Paul joutui liikkumaan jopa poikkeuksellisen paljon ja kuten edellä mainittiin, seuraava vastustaja oli vielä kovemmassa mankelissa J. J. Wolfia vastaan.

On hieman yllättävää, että Paulille on tarjolla näinkin laadukkaita kertoimia. Shelton on tällä kaudella ensimmäistä kertaa ATP-kiertueella ja Paul puolestaan yksi liian aliarvostetuista nimistä tennismaailmassa. Kokeneemman yhdysvaltalaisen suvereeni voitto puolivälierissä ei yllättäisi ja olisi todella mielenkiintoista nähdä myös, mihin saakka miehen lento lopulta riittää. Pelivalinnaksi poimitaan Paul pelitasoituksella (-4,5) ja alta löydät ohjeet, joilla nappaat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle betsaamalla kohdetta.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Games Spread – Tommy Paul -4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Games Spread – Tommy Paul -4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.