ma 24.09. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shenzhen ATP: Andreas Seppi – Albert Ramos-Vinolas | Italialaisen kelkassa maanantaihin

Kiinassa pelataan ATP-turnauksia kaksikin kappaletta samaan aikaan, ja parhaat kohteet löytyvät Shenzhenin turnauksesta, jossa italialainen Andreas Seppi (ATP 47) kohtaa espanjalaisen Albert Ramos-Vinolasin (ATP 54)
Seppi on terveydellisistä syistä pelannut kuluvalla kaudella vain tärkeimpiä turnauksia, ja nyt kun Grand Slamit ovat kauden osalta ohi, on italialainen päättänyt pelata myös perinteisiä ATP-turnauksia. Seppi on todella varma syöttäjä, vaikka syöttönopeudet ovatkin huomattavasti maltillisempia kuin aivan maailman kärkinimillä. Myös todella tarkka kämmenlyönti ja varmatoiminen rysty kuuluvat Seppin lyöntivalikoimaan. Seppin kausi on iän ja sairastelujen myötä ollut todella rikkonainen, mutta taitoa mieheltä löytyy edelleen vaikka muille jakaa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Ramosin kausi ei ole edennyt odotusten mukaan, ja espanjalainen saikin peräti seitsemän ottelun tappioputken poikki vasta Davis Cupissa Richard Gasquetia vastaan. Espanjalainen on hyvänä päivänä erinomainen palauttaja etenkin rystypuolelta, mutta mies on ollut viime kuukaudet suurissa ongelmissa syöttönsä kanssa. Seppin tasoista palauttajaa vastaan ei Ramosinkaan kannata jättää mitään heikohkon kakkossyöttönsä varaan.
Seppi on varmasti nälkäinen parantelemaan rikkonaisen kauden viimeisissä turnauksissa tuloshistoriaansa. Taitavampana pelaajana ja varmempana syöttäjänä sen tulisi onnistua heikossa vireessä olevaa Ramos-Vilonasia vastaan. Otamme lapulle Seppin voittoa maltillisella pelitasoituksella, sekä pienellä panostuksella erätasoitusta italialaiselle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ