ATP to 27.09. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Shenzhen ATP: David Goffin – Andy Murray | Todella taitavat palauttajat vastakkain

Kiinan Shenzhenissä pelattavan ATP-turnauksen neljännesvälierissä on tarjolla loistavia kohteita, kun belgialainen David Goffin (ATP 11) kohtaa iso-britannialaisen Andy Murrayn (ATP 311)
Goffin on löytänyt loistavan vireen kauden lähestyessä loppuaan. Belgialainen on pelannut todella tasokkaita vastuksia vastaan ja voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan kahdeksan. Viimeksi Goffin nähtiin kentällä Laver Cupissa vajaa viikko sitten, jolloin hän voitti argentiinalaisen Diego Schwartzmanin erin 2-1.
Goffinin vahvuuksiin voidaan lukea syöttö, joka on todella tarkka, eikä mies tee kaksoisvirheitä juuri lainkaan. Goffinin parhaimmat aseet ovat kuitenkin fantastinen palatuspeli sekä todella terävät ja tarkat kämmenlyönnit.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Murray on pelannut kuluvalla kaudella todella vähän terveydellisistä syistä. Britti on kuitenkin pelannut muutamia varsin hyviä otteluita. Murray on parhaina päivinään loistava palauttaja niin kämmen-, kuin rystypuoleltakin.
Miehen pelaamattomuus on kuitenkin näkynyt jokaisessa kauden ottelussa suurena määränä pakoittamattomia virheitä. Murrayn syöttäminen on ollut koko kauden erittäin epävarmaa, eikä miehen syöttöä voi tällä hetkellä missään nimessä laskea hänen vahvuudekseen.
Goffin ja Murray ovat pelityyleiltään lähes identtisiä pelaajia, mutta ottelusta odoteta kovinkaan tiukkaa. Goffin on erinomaisessa vireessä toisin kuin vastustajansa – otamme lapulle belgialaisen voittoa lapulle niin erä-, kuin pelitasoituksellakin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ