Mestarien liiga ke 24.11. klo 22:00

Sheriff Tiraspol - Real Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Real Madrid revanssinsa noin 735 miljoonaa euroa kevyempää miehistöä vastaan?

Real Madrid hakee keskiviikkona revanssia Sheriff Tiraspolista, joka kyykytti sitä aiemmin Madridissa. Moldovan ylpeys on kyennyt suoriutumaan hämmästyttävällä tasolla kovista Mestarien liiga -haasteista ja tällä hetkellä joukkue on kiinni Eurooppa-liigan pudotuspelipaikassa. Se on kuitenkin ainoastaan pisteen päässä toisella sijalla majailevasta Interistä ja kolmen pisteen päässä lohkokärki Real Madridista.

Ensimmäisessä keskinäisessä kamppailussa nähtiin jättiyllätys, kun moldovalaisjoukkue Sheriff Tiraspol ryösti täyden pistepotin syyskuun lopussa Estadio Santiago Bernabeulla 1–2-numeroin. Isäntä onnistui voittamaan myös Shakhtar Donetskin kotonaan, mutta kahdessa edellisessä ottelussa joukkue taipui Inter Milania vastaan. Viimeisellä kierroksella joukkue kohtaa uudelleen Shakhtarin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Real Madrid kaipaa vielä kipeästi pisteitä lohkon voittokamppailussa, sillä Inter vaanii ainoastaan kolmen pisteen päässä. Olisi käsittämätöntä, jos madridilaisilla ilmenisi minkäänlaisia vaikeuksia kaataa moldovalaisjoukkuetta keskiviikkona. Yksi sattuma on mahdollinen, kuten nähtiin, mutta toisen ei pitäisi olla. Madridissa on suunnilleen miljoona asukasta enemmän kuin isäntien kotimaassa ja Real Madridin kokoonpano on TransferMarkt-sivuston mukaan noin 735 miljoonaa euroa Sheriffiä suurempi.

Vaikka Gareth Bale, Eden Hazard, Federico Valverde ja Dani Ceballos puuttuvat vierailijan vahvuudesta, pitäisi sen lyödä isäntä kanveesiin jo avausjaksolla. Pelivalinnaksi nostetaankin, että Real Madrid voittaa ensimmäisen puoliajan. Espanjalaisilla on taatusti mielessään, mitä tapahtui kauden ensimmäisellä Mestarien liigan kierroksella ja nyt on revanssin aika.