KHL ma 01.11. klo 14:30

Sibir Novosibirsk - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Katuuko Jokerit Harri Säterin Sibirin käsittelyssä?

Jokereiden itäisen konferenssin vieraskiertue jatkuu hyvän vireen viime otteluissaan löytäneen Sibir Novosibirskin vieraana. Jokerit palasi edellisessä ottelussaan voittojen tielle kaatamalla Admiral Vladivostokin 1–4-lukemin. Sibir puolestaan lähtee kamppailuun neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Jokerit paransi odotetusti otteitaan ja erityisesti Nicklas Jensen loisti tehoillaan. Myös helsinkiläisten puolustus petrasi väsyneen näköisestä Amur-ottelusta reilusti. Admiralin ontuva puolustus ei kuitenkaan ollut iso testi Jokereiden hyökkäysmateriaalille ja Sibir tulee varmasti tarjoamaan helsinkiläisille suuremman haasteen. Historiallisesti Jokerit on ollut vahva Sibiriä vastaan, sillä helsinkiläiset ovat voittaneet neljä edellistä joukkeiden välistä kamppailua.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
Anton Krasotkin records 23-save shutout, Sibir blanks CSKA and wins 4th game in a row!

Sibir on ollut vahva kotikaukalossaan. Joukkue on voittanut neljä edellistä otteluaan päästäen näissä kamppailuissa vain viisi maalia. Sibirin hyökkäyspelaaminen on kuitenkin ollut todella tehotonta läpi kauden. 23 ottelussa Sibir on iskenyt vain 43 täysosumaa, joka heikoin lukema koko sarjassa. Samoin myös Sibirin ylivoimaprosentti on koko sarjan heikoin. Sibirin puolustus- ja maalivahtipeli ovatkin ainoa syy miksi joukkue on tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa. Jyrki Jokipakka ja Harri Säteri ovat esittäneet hyviä otteita läpi kauden.

Sibir on ollut vahva viime otteluissaan, mutta isossa kuvassa joukkueen tekeminen on ollut luokattoman tehotonta läpi kauden. Sibir nojaakin täysin puolustus- ja maalivahtipeliinsä. Jokerit puolestaan on ollut huomattavasti tehottomampi vieraskaukalossa, joten suurta maalijuhlaa ei kannata odottaa. Pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (alle 4.5 maalia).