KHL la 11.12. klo 12:30

Sibir Novosibirsk - Traktor Tšeljabinsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuvatko Sibirin ja Harri Säterin huippu otteet Traktorin tähtien kustannuksella?

Kovassa iskussa oleva Sibir Novosibirsk isännöi vakuuttavan alkukauden pelannutta, mutta viime aikoina jokseenkin yskähdellyttä Traktor Tšeljabonskiä. Sibir on kivunnut jo itäisen konferenssin kuudennelle sijalle, kun taas Traktor majailee vaan kahden pisteen päässä itäistä konferenssia johtavasta Metallurg Magnitogorskista.

Sibir on voittanut peräti kahdeksan edellisestä kymmenestä kamppailustaan. Joukkue on vakuuttanut erityisesti puolustuspelin saralla. Sibirin maalilla Harri Säteri on torjunut erinomaisesti ja suomalaismaalivahti nappasi nollapelin joukkueen edellisessä ottelussa Neftehimik Nižnekamskin kustannuksella. Alkukaudella koko sarjan tehottomin joukkue on pystynyt parantamaan myös hyökkäyspelaamistaan huomattavasti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
Harri Sateri 🇫🇮 makes 34 saves, Sibir shuts out Neftekhimik!

Traktor on ollut todella vakuuttava tällä kaudella, mutta viime aikoina joukkueen esitykset ovat olleet ailahtelevaisia. Erityisesti maalinteko on takkuillut joukkueen edellissä viidessä ottelussa, josta Traktor on onnistunut voittamaan vain kaksi. Joukkueesta löytyy reilusti ratkaisuvoimaa, mutta viime otteluissa Traktorin pelaaminen on ollut heikkoa kentän molemmissa päissä.

Kahdesta ottelun joukkueesta Sibir on ollut viime aikoina paremmassa iskussa.Sibirin puolustus- ja maalivahtipeli on tällä hetkellä todella vakuuttavaa, kun taas Traktor on ollut viime otteluissaan tehoton. Kaikesta huolimatta kotijoukkue Sibirille tarjotaan otteluun todella maukasta kerrointa moneyline muodossa, johon syytä tarttua.