AFCON 2022 to 20.01. klo 18:00

Sierra Leone - Päiväntasaajan Guinea

Päiväntasaajan Guinea pyrkii tekemään huiman tempun etenemällä jatkoon kuolemanlohkosta

Sierra Leone saa vastaansa Päiväntasaajan Guinean ja pelissä ei ole muuta kuin jatkopaikka.

Tässä ei rehellisyyden nimissä viitsi jaaritella turhaan vaan mennään asiaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kerroinasettelussa on virhe. Päiväntasaajan Guinea on Sierra Leonea ainakin toistaiseksi tasoltaan parempi jengi. Kollega jonka kanssa ollaan AFCONIA pohdittu vihjasi ansiokkaasti DNB 1,78 maxeilla mikä tulee olemaan mega value, ja siksi ei viitsinyt ottaa kunniaa koska silmät muualla.

Nyt saa sellaista 1,65 edelleen ja kerroinraja hänellä 1,45. Itsellä korkeampi.

Yksi asia mikä itseä huolestuttaa eniten on, että molemmat joukkueet etenevät melko samaa vauhtia pallon kanssa (1.8 m/s). Syötöt per sekvenssi myös samoissa. Mitä tämä tarkoittaa kotimaisella?

Että kun kaksi joukkuetta kolistelevat päätä suhteellisen samalla tempolla, niin:

1) kasvaa sattuman/henkilökohtaisen virheen todennäköisyys — minkä takia suosikki dnb saattaa olla parempi kuin ml jatkoajalle mentäessä ilmiö
2) suosii tämä tilanne parempaa kollektiivia/taitavampaa joukkuetta

Okei tämä suosii Päiväntasaajan Guineaa oletetusti. Samalla riittää se, että vastustajalla on kerran kolmesta hyvä gameplan. Taso ei kuitenkaan päätä huimaa tällä saralla AFCONISSA, joten ei pitäisi olla aivan liikaa uhkaa sillä saralla.

Oli miten oli niin otetaan meidän ystäviltä at 22Bet talteen Päiväntasaajan Guinea -0.25 aasialainen handicap. Se tuntuu ihan pätevältä vaihtoehdolta tässä kohtaa. 2,06 kertoimet maistuvat myös.

Uhkakuva on tietyllä tapaa se, että tasuri riittää heille ja moti laskisi. Samalla niin saattaa matsi olla ylikävely, ei voi koskaan tietää.

Ei voi poissulkea outoja tapahtumia koskaan tuolla mantereella. Mutta. Ainakin tähänastisen perusteella pitäisi tässä olla kuitenkin edelleen mukavasti löysää.

Historiallisen tempun tekeminen pitäisi myös motivoida

10 euroa pelirahaa