Konferenssiliiga to 15.09. klo 22:00

Silkeborg - West Ham

Klubi vei Silkeborgin alamäkeen – ja torstaina vastus on huippuluokkaa

Silkeborgin kohtalona oli pudota viime kuun lopussa Eurooppa-liigan karsinnoissa HJK:lle, ja tie vei näin Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Kotiavaus tässä kisassa ei voisi ihan hirveästi kovempi olla, sillä vastaan tulee taattua Valioliigalaatua, kun West Ham tulee Lontoosta kyläilemään. Tanskalaisilta vaaditaan tasonnostoa, sillä loppukesä on ollut vaikea – tosin samaa voi sanoa myös West Hamin alusta Valioliigassa.

Silkeborgilla on ollut Klubille kärsityn putoamisen jälkeen melko vaikeat ajat, sillä kaksi seuraavaa ottelua Tanskan liigassa päättyi niukkoihin tappioihin, ja lisäksi UEL:n avauspelissä Anderlechtin vieraana käteen jäi vain luu. Homma korjaantui viimein viikonloppuna, kun kotoisessa sarjassa otettiin hyvin nirkoinen voitto Aarhusista – voittomaali saatiin pienen hörppäyksen avustuksella. Kent Nielsen tuskin sekoittaa pakkaa kovinkaan paljoa viikonlopun voiton jälkeen, vaikkakin pieniä muutoksia on tulossa.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

 

West Ham sai puolestaan viikonloppuna huilia Valioliigakierroksen peruunnuttua. Tämä tarkoittanee sitä, että Tanskassa nähdään vahva avauskokoonpano. David Moyesin suojatit ovat Euroopan pienemmissä turnauksissa kovaa kamaa, sillä viime vuonna Eurooppa-liigassa lento katkesi vasta välierissä koko turnauksen voittaneelle Frankfurtille. Pari poissaoloa tai penkitystä on loukkaantumisten vuoksi luvassa, mutta kokonaistilanne Hammersilla on hyvä.

West Ham lähtee ansaitusti suosikkina kamppailuun, ja vipua vieraskertoimeen otetaan tasoituksella – vihjeessä tavoitellaan kahden maalin voittoa. Mr Green tarjoaa tälle kirkkaat topit, joten kipi kapi vihreälle sivulle rekisteröitymään, poimimaan edut talteen ja laittamaan huippukerrointa inessiiviin.

10 euroa pelirahaa