ATP su 03.07. klo 17:00

Sinner - Alcaraz

Onko Carlos Alcarazille vihdoin luvassa ensimmäinen todellinen haaste Wimbledonissa?

Käsittämättömän laadukkaan suorituksen John Isneriä vastaan edellisellä kierroksella tarjoillut Jannik Sinner on ollut heti Wimbledonin alussa todella vakuuttava. Carlos Alcaraz on voittanut italialaisen parissa aiemmassa keskinäisessä kohtaamisessa, mutta kaksikko ei ikinä ole ollut vastakkain nurmella saati grand slam -turnauksessa.

Sekä Alcaraz että Sinner selvittivät tiensä neljännelle kierrokselle erinomaisella syöttämisellä. Jälkimmäisellä oli vastassaan viimeksi yksi maailman kovimmista kyseisessä lajissa, Isner. 20-vuotias italialainen latoi kuitenkin ykkössyötöllään peräti 80% pisteistä kotiin ja kakkosellaan niin ikään kunnioitettavat 71%. Edes Isnerin 24 ässää eivät tällaista tasaisuutta ja laatua vastaan juuri auttaneet. Matsi päättyi 3–0 (6–4, 7–6, 6–3).

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Espanjalaiskomeetta Alcaraz oli niin ikään Oscar Ottea vastaan ylivoimainen syöttölaadun suhteen. 19-vuotias läpimurtopelaaja otti ykköset 87% varmuudella ja myös kakkoset yli 60-prosenttisesti, eikä antanut sakslaisvastustajalleen ensimmäistäkään murtoa – itse asiassa Otte sai yhden ainoan murtopallon koko kamppailussa. Lopputulos 3–0 (6–3, 6–1, 6–2) kertoo kaiken olennaisen – espanjalaisen itseluottamus on tällä hetkellä todella korkealla ja miksi ei olisi. Nurmella kulkee todella vakuuttavasti ja tällä kaudella on tullut jatkuvasti kovia päänahkoja ja jopa turnausvoittoja ATP-kiertueella – ainoastaan nuorukaisen maanmies Rafael Nadal on menestynyt Alcarazia vahvemmin.

Sinner on espanjalaiselle ehdottomasti kovin haastaja tähän saakka. Alcarazille voi tulla ongelmia, jos miehen kärsivällisyys ei kestä. Nyt vastassa on huomattavasti laadukkaampi syöttäjä verrattuna pariin edelliseen kierrokseen, eikä murtoja tässä matsissa ilmaiseksi jaeta. Pelivalinnaksi maistuu, että ottelussa nähdään vähintään 40 peliä (yli 39,5). Sportaza jakelee tähän valintaan erinomaisen kertoimen – avaa tili tästä ja tutustu erinomaiseen kohdevalikoimaan – esimerkiksi Wimbledon-vetojen osalta.

10 euroa pelirahaa