ATP su 13.08. klo 23:00

Sinner - de Minaur

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jyrääkö Sinner voittoon Torontossa? Finaalivastustaja sensaatiomaisessa vireessä!

Toronton ATP-turnaus huipentuu sunnuntaina hieman yllättävään finaalikohtaamiseen. Alex de Minaurin (ATP 18.) mahdollisuudet kovalla alustalla ovat aina olleet tiedossa, mutta finaalipaikka Mastersissa on silti äärimmäisen vahva suoritus australialaiselta. Huippuvireessä on myös takakentän pommikone Jannik Sinner, joka lähtee otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

Melkoisen nipun kovia pelimiehiä välipalaksi tässä turnauksessa syönyt de Minaur oli jo edellisessä turnauksessaan Meksikossa finaalissa, mutta Toronton finaaliin pääsy on sitäkin kovempi suoritus. Pitää muistaa, että tämä on yksi vuoden kovimmista turnauksista Grand Slamien ja muiden Mastersien ohella.

National Bank Open

@NBOtoronto
.@TommyPaul1 gave Toronto a few performances to remember 💥

But @janniksin is on 🔥, and his epic performance is our Cashmere Match of the Day 🎾

Niin Daniil Medvedev kuin myös Taylor Fritz ovat jo taipuneet de Minaurin käsittelyssä näissä kekkereissä. Tällä hetkellä australialainen pelaa monipuolista tennistä eikä tee juurikaan helppoja virheitä, jotka ovat ehkä aiemmin miestä erottaneet menestyksestä. Juuri nyt de Minaur on kovaa kyytiä ilmoittamassa itseään US Openin kärkikandidaattien joukkoon. Toisaalta samaa voi sanoa Sinneristä.

Nuori italialaistykki ei päässyt helpolla puolivälierässään Gael Monfilsia vastaan, mutta lopulta onnistui ranskalaiskonkarin kaatamaan. Maailman ykkösen Carlos Alcarazin jatkosta sensaatiomaisesti pudottanut Tommy Paul oli paperia välierissä ja melkoista suoritusta vaadittaisiin de Minaurilta, jotta Sinner olisi kaadettavissa. Mikään jättimäinen yllätys australialaisen voitto ei kuitenkaan olisi, sillä tämä pystyy melko hyvin vastaamaan 21-vuotiaan pommitteluun takarajalta.

Kamppailussa saatetaan tarvita kolmea erää, sillä mitään läpihuutojuttua kumpaankaan suuntaan ei ole tiedossa. Sekä kerrointen valossa että muutenkin järkevin vetoidea kamppailuun on haistella overia. Linjaksi valikoidaan 21,5 eli kohteena toimii ”Pelit yhteensä – yli 21,5”.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.