Grand Slam pe 14.07. klo 15:30

Sinner - Djokovic

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko mestaruus numero kahdeksan karu tosiasia? Tulikuuma Djokovic astelee välierään huippulupausta vastaan!

Jannik Sinner (ATP 8.) oli viime vuonna lähellä kaataa hallitsevan Wimbledon-mestarin, mutta lopulta serbialaislegenda Novak Djokovic (ATP 2.) nousi sensaatiomaisesti kahden erän takaa voittoon. Edellisen turnauksen ottelussa syöttö oli lopulta ratkaisevassa roolissa ja samaa voi tietyllä tapaa odottaa myös tämän vuoden välieräkamppailun osalta.

*Katso vihjeen lopusta ohjeet ja lunasta 25€ ilmaisveto Wimbledonin finaaliviikonloppuun!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Sinner on uskomaton ja huippulupaava nuorukainen, ei mies tasaisuudessa yllä vielä konkarikilpailijansa Djokovicin tasolle. Erityisesti syöttämisessä on nähty pientä ailahtelua tässä turnauksessa. Jotta serbialainen olisi kaadettavissa, pitäisi kakkossyötönkin olla vahvan vakuuttavaa. Djokovic on käsittämättömän kovassa iskussa ja metsästää kauden kolmatta Grand Slam voittoaan napsittuaan pokaalit sekä Australiassa että Ranskassa.

Djokovic on mestari rytmittämään pisteitä ja ohjailemaan palloralleja. Lyöntiarsenaali on todella monipuolinen ja mies pystyy hyödyntämään vastustajan lyöntinopeutta omassa tekemisessään. Tuorein esimerkki saatiin puolivälierissä – kahdeksatta mestaruuttaan metsästävä serbialainen katseli Andrei Rublevin pääasiassa pitkin linjaa tapahtunutta mäiskintää yhden erän ja sen jälkeen nollasi kilpakumppaninsa totaalisesti nimenomaan hyödyntämällä voimapelaajan lyöntinopeutta omissa monipuolisissa peruslyönneissään.

Kyllä tilanne on edelleen se, että Sinner on oppipoika tässä otteluparissa. Huippuluokan syöttämisellä italialainen voisi ehkä taistella erän tai kahden voitosta, mutta pelaaminen ei tällä hetkellä ole tarpeeksi korkealla keskitasolla Djokovicin kaatamiseen. Pelivalinnaksi maistuu serbialaisen voitto pelitasoituksella (Djokovic -5,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto Wimbledoniin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Wimbledonin finaaliviikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.