ATP su 19.11. klo 19:00

Sinner - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Novak Djokovic uhkuu itsevarmuutta! Kestääkö kotiyleisön lemmikillä sipuli kovassa paikassa?

Huikea finaalipäivän mittelö Torinossa Pala Alpitourin näyttämöllä on taattu, kun ATP-kauden viimeisessä kamppailussa kohtaavat kotiyleisön suosikki Jannik Sinner (ATP 4.) ja maailman ykkönen Novak Djokovic. Kyseessä on jo kaksikon toinen kohtaaminen tässä turnauksessa – alkulohkokamppailu meni huikeiden vaiheiden jälkeen italialaisen nimiin, mutta hajoaako 22-vuotiaalla sipuli finaalissa?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Alkulohkokamppailu herrasmiesten välillä nähtiin tiistaina ja siinä ratkaisuun vaadittiin 38 peliä, kolme erää ja pari tiebreakia. Käsittämätön ottelu, jossa Sinner kesti paineet uskomattomalla tavalla. Merkittävää on myös, että kyseessä oli serbialaisen legendan ensimmäinen tappio sitten Wimbledonin finaalin – sen jälkeen 36-vuotias konkari oli ehtinyt napsia kaikki matsit huomioiden peräti 19 perättäistä voittoa. Melkoinen temppu Sinneriltä!

ATP Tour

@atptour
Semi-final Saturday did not disappoint 👏

@emirates | #EmiratesFlyBetterMoments | #partner

Kaikella kunnioituksella Djokovicia kohtaan, mies ei tässä turnauksessa ole ollut aivan parhaassa terässä. Toki standardi on maailman ykkösellä melkoisen korkealla ja etenkin lauantaina välierässä nähtiin todella tasapainoinen suoritus, kun odotettiin ehkä jotain muuta. Tietyllä tapaa Sinnerin haasteet ovat sunnuntain finaalissa hyvin samantapaisia kuin Djokovicin välierävastustajalla Carlos Alcarazilla semifinaalissa. Nuori pelaaja sortuu edelleen ajoittain hätäilyyn ja ylimääräisiin hasseihin.

Kotiyleisö on jälleen kerran erittäin voimakkaasti Sinner-myönteinen – eli vahvasti Djokovic-vastainen. Näissä tilanteissa serbialaiselta on ennenkin nähty melkoisia esiintymisiä ja hän ammentaa siitä vain lisää voimaa. Ottaako Djokovic sunnuntaina omansa ja päättää kauden voittoon, vai toistaako Sinner alkulohkovaiheesta tutun temppunsa?

Joka tapauksessa kiihkeä ja tasainen kamppailu on tiedossa. Djokovic on ansaitusti hienoinen ennakkosuosikki, mutta voittokertoimista ei tässä väännössä olla erityisemmin kiinnostuneita. Maailman pienimpiä marginaaleja, jotka tässä maailman parhaiden pelaajien turnauksessa eittämättä vallitsevat, ei voi korostaa liikaa. Finaalista odotetaan maagista näytöstä ja lapulle täräytetään yli 24,5 peliä -kohde.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yli 24,5 kertoimella 1,90.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.