Grand Slam su 28.01. klo 10:30

Sinner - Medvedev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huikea finaali! Medvedevin turnaussuoritus on uskomaton, mutta kumpi kestää sunnuntain painekattilassa?

Novak Djokovic putosi välierissä Jannik Sinnerin käsittelyssä, joten mestari Australian Openissa vaihtuu pitkästä aikaa. Tässä turnauksessa on varmasti nähty myös paljon ennusmerkkejä tulevasta alkaneen kauden osalta. Italialaislahjakkuuden finaalivastustaja on Daniil Medvedev, jonka ottelut ovat olleet melkoista vuoristorataa. Lopussa vain voittajat muistetaan ja Medvedev on sellainen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jo Emil Ruusuvuori oli turnauksen toisella kierroksella lähellä jymy-yllätystä ja Medvedevin pudottamista, mutta niin vain 27-vuotias mustekalamies taisteli itsensä erä kerrallaan voittoon. Samanhenkinen oli myös perjantaiaamun välieräkamppailu loistavan turnauksen niin ikään vetänyttä Alexander Zvereviä vastaan. Kaksi ensimmäistä erää voittanut saksalainen joutui toteamaan Medvedevin kestävyyden ylivertaiseksi. Kuinka käy Sinnerille?

Medvedeviä on tässä turnauksessa koeteltu. Jos joskus on epäilty miehen sipulin eli pääkopan kestävyyttä, sitä ei tehdä tällä kertaa. Kertakaikkisen uskomatonta taistelua – tämä mies ei suostu häviämään, vaikka tappio näyttäisi jo vääjäämättömälle. Kun tiedetään, että vastassa on nuori ja verrattain kokemattomampi pelaaja alkavat Medvedeville tarjotut huippukertoimet tuntua herkulliselle.

Ihmenousujen mies on asetettu finaalikamppailussa aivan ylisuureksi altavastaajaksi, jos kertoimia katsotaan. Medvedev on jo tämän turnauksen puitteissa luonut itselleen toinen toistaan haastavampia painetilanteita ja selvitellyt niitä tehtaan takuulla. Kokonaisuudessaan mies on pelannut kolme viisieräistä kamppailua, joista jokaisessa hän on tullut takaa rinnalle ja ohi – kahdesti jopa oltuaan kaksi erää tappiolla.

Medvedevillä on tällä hetkellä melkoinen hurmos päällä ja Sinner on yhdessä nuoren ammattilaisuransa kovimmista paikoista. Upea näytös on varmasti tiedossa, mutta Uhmapelaajien valinta tiketille on Medvedev, jonka voitolle saadaan loistokerroin.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Daniil Medvedev (voittaja) kertoimella 3,16.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.