Grand Slam ti 11.07. klo 16:30

Sinner - Safiullin

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kysymysmerkit historiaa! Jatkuuko italialaisen supertähden hurja lento Wimbledon-yllättäjää vastaan?

Jannik Sinner (ATP 9.) kohtaa tiistai-illan puolivälierässään Wimbledonin miesten sarjan suurimman yllättäjän. Roman Safiullin (ATP 92.) ei tosin ole vielä joutunut huipuluokan testiin, jollainen Sinner tämänhetkisessä kunnossaan ehdottomasti on. Ennen turnausta italialaisen ympärillä oli kysymysmerkkejä, mutta nyt mies on hävinnyt yhden ainoan erän koko Wimbledonissa ja esimerkiksi edellisellä rundilla Daniel Galan kaatui lähes ongelmitta.

*Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka lunastat 25€ ilmaisvedon Wimbledoniin.

Sinner pääsee otteluunsa yllättäjää ja altavastaajaa Safiullinia vastaan erinomaisista asetelmista. Tähän saakka italialainen on viettänyt kentällä neljässä ottelussa alle yhdeksän tuntia, mikä on esimerkiksi vastustajaan peilattuna maltillinen aika. Safiullin on pelannnut Sinnerin yhden ottelun keskiarvokestolla lähes kokonaisen matsin enemmän ajallisesti mitattuna. Safiullin on toki osoittanut olevansa kovassa iskussa, mutta turnauksen ollessa jo puolivälierävaiheessa tätä ei huomiotta kannata jättää.

Kun puolivälieräyllättäjän kaaviota ja tähänastisia vastustajia arvioidaan kriittisesti, voi miehen todeta päässeen suhteellisen helpolla. Denis Shapovalov edellisellä kierroksella oli kieltämättä kohtuullinen päänahka, mutta Corentin Moutet ja erityisesti pappaiässä oleva Guido Pella ovat todella kevyitä vastuksia tällä tasolla – ainakin Sinneriin verrattuna. Avauskierroksella Safiullin joutui koville Roberto Bautista Agutia vastaan, joka on hiljattain ollut melko alavireinen ja kaukana oletustasolta.

Seuraava vastustaja Sinner on ylivoimaisesti kovin testi, jonka Safiullin tässä turnauksessa kohtaa. Tästä jatkoon ei valitettavasti ole asiaa ja italialainen jatkanee suhteellisen nopeita otteluitaan. Erävoittoja ei Safiullinin suuntaan ole odotettavissa ja pelivalinnaksi kopataan Sinnerin jatkopaikka suorin erin (Oikea tulos: 3–0). Sinner on hävinnyt tähän saakka ainoastaan yhden erän, kun Quentin Halys onnistui viimeistä edellisellä kierroksella rikkomaan 21-vuotiaan huippupelaajan nollan sillä osastolla.

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.