CS la 17.09. klo 19:30

SINNERS - Bad News Eagles

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Helpot massit taskuun! Bad News Eagles ylivoimainen ennakkosuosikki

Lauantain toisessa Tipsport Prague Cup -turnauksen ottelussa tsekkijoukkue Sinners saa vastaansa Bad News Eaglesin. Belgian Major-turnauksen upeasta runista muistettu Bad News Eagles on edelleen äärimmäisen tulivoimainen ja vaarallinen joukkue, joka on selvästi Sinnersiä yläpuolella niin rankingeissa, kuin myös yleisellä tasolla.

Sinners on pelannut viime aikoina äärimmäisen heikosti ja epätasaisesti. Joukkue on hävinnyt MASONIC:lle kahdesti sekä Nemigalle ja HAVU:lle kertaalleen. Joukkueen formi on laskussa toisin kuin Bad News Eaglesin, joka on neljän ottelun voittoputkessa, ja joka on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti kahdeksan kamppailua.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Sinners tulee ottelussa poistamaan Dust 2:n. BNE poistaa puolestaan Overpassin, joka on Sinnersin paras kartta. Sinners valitsee varmastikin Infernon tai Vertigon, kun BNE puolestaan saa tilastollisesti täysin ylivoimaisen Miragen itselleen. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Inferno, jossa Bad News Eagles on jälleen selvästi vahvempi.

Joukkueelle tarjotaan loistavaa suoran voiton kerrointa, kun karttavalikoimassa on kolme karttaa, jotka kaikki suosivat Bad News Eaglesia. Helpot massit taskuun!

Ottelua voi seurata klo: 19:30 alkaen yllä olevasta ikkunasta.