CS su 24.04. klo 10:00

Sinners - Bad News Eagles

Sinners pulassa ilman oskaria – tarjolla paikka majoreille!

Päivän toisessa PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintaottelussa käydään kiivasta taistelua viimeisestä Major-paikasta, kun tsekkiläisjoukkue Sinners ja Bad News Eagles asettuvat vastakkain paras kolmesta -formaatilla pelattavaan otteluun. Ottelun voittaja lunastaa paikan ensi kuun major-turnaukseen, kun häviäjä puolestaan tippuu turnauksesta ulos ja menettää mahdollisuutensa päästä vuoden suurimpaan turnaukseen.

Kumpikaan joukkueista ei ole niin sanotusti suosikki karsimaan itseään majoreille, kuten joukkueiden lohkotilanteesta voi päätellä. Sinners ja Bad News Eagles ovat molemmat turnauksessa 2-2 -tilanteessa, ja omaavat täten viimeisen mahdollisuuden karsia majoreille.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bad News Eagles on joukkueista selvästi terävämpi sekä lupaavampi. Sinners oli aikoinaan yksi alemman tason lupaavimmista joukkueista, mutta kun joukkueen kantava AWP-tykki sekä kokenein pelaaja Tomáš “oskar” Šťastný lähti Miikka “suNny” Kempin haasteisiin mukaan, ei Sinners ole pelannut läheskään samalla tasolla.

Kyseessä on kuolemanottelu. Ottelu joka ratkaisee kenties molempien joukkueiden kohtalon tulevaisuudessa. Bad News Eaglesin materiaali on selvästi parempi sekä joukkue on näyttänyt ns. eye-testin mukaan huomattavasti terävämmältä. Sinnersin taso ei yksinkertaisesti riitä.

10 euroa pelirahaa