CS ke 02.02. klo 14:20

Sinners - BIG Academy

Thunderpick Series tarjoilee viihdettä BIG Academyn ja Sinnersin kustannuksella

Keskiviikkona päästään jälleen nauttimaan Thunderpick Bitcoin Series -turnauksesta, jossa päivän toisessa ottelussa tsekkiläisjoukkue Sinners saa vastaansa saksalaisjoukkue BIG:n Academy-joukkueen. Ottelu alkaa klo: 14:20 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. BIG Academy on rehellisesti ollut yllättävän kilpailukykyinen viime aikoina, ja joukkue voi hyvinkin yllättää ilman Tomáš “oskar” Šťastnýa pelaavan Sinnersin.

Oskar sai huhujen mukaan tarjouksen toisesta joukkueesta, jonka vuoksi Sinners korvasi hänet nuorella tsekkiläislupaus David “forsyy” Bílýllä. Forsyy ei tilastojen valossa ole aivan yltänyt oskarin tasolle, eikä hän pysty tuomaan joukkueeseen samaa määrää kokemusta, mitä oskar kantoi mukanaan. Sinners selvästi hävisi vaihdossa ainakin lyhyen ajan määreissä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

BIG Academy tulee todennäköisesti poistamaan Overpassin, kun Sinners puolestaan poistaa Dust 2:n. Tällöin BIG:n Academy-joukkue saa valittua omaksi kartakseen Nuken tai Vertigon, missä molemmissa kartoissa joukkue on ollut erittäin kelvollisessa vireessä. Kumpainenkin kartoista on viime aikoina ollut erittäin heikkoja Sinnersille, joka luo loistavan yllätysmahdollisuuden saksalaisjoukkueelle.

Sinners valitsee varmastikin Miragen, jolloin kolmanneksi kartaksi jäisi esimerkiksi Ancient tai Inferno. Lapulle isketään kuitenkin Sinnersin karttatasoitusta, sillä koko ottelun voittajaksi BIG Academystä ei välttämättä ole.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “BIG Academyn tasoitus” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa