CS to 29.09. klo 14:00

SINNERS - BLUEJAYS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BLUEJAYS lapulle! – nobrainer!

Torstain Counter-Strike mittelöt ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Yksi näistä on tsekkijoukkue SINNERS:n ottelu Pohjois-Makedoniasta kotoisin olevaa BLUEJAYS:ä vastaan. Joukkueiden välinen ottelu alkaa klo: 14:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Sinners ja BLUEJAYS taistelevat paikasta seuraavalla kierroksella CCT Central Europe -turnauksessa.

Ottelun kerroinasettelu on yllättävän tasainen, kun ottaa huomioon, että Sinners on viime aikoina ollut hieman heikommassa vireessä, kuin BLUEJAYS. Edellä mainittu joukkue on voittanut peräti seitsemän ottelua putkeen päihittäen samalla todella kovia nimiä. Finest, Into the Breach ja HEET ovat kaikki kaatuneet BLUEJAYS:n edessä peräti 2-0.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Sinners tulee poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun BLUEJAYS puolestaan poistaa Nuken. Sinners valinnee omaksi kartakseen Ancientin, missä BLUEJAYS on pelannut vain kolme ottelua. BLUEJAYS puolestaan saa itselleen esimerkiksi Infernon tai Miragen, joissa molemmissa joukkue on ollut hurjassa iskussa.

Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Vertigo. Näillä kartoilla sekä joukkueiden viime aikaiset formit huomioon ottaen, on lähes nobrainer napata BLUEJAYS lapulle.

BLUEJAYS

@BLUEJAYS_Sports
[CSGO]
Our @CSGO Athletes showed @heet_gaming today how to heat the crowd up! We took them with a clean 02:00 down. We are #1 of the Group C @ESLCS #ESLChallengerLeague and directly qualified for the Playoff Stage! Amazing boys! #feelblue #wearefamily