CS ke 04.05. klo 20:00

Sinners - ECSTATIC

ECSTATIC umpisurkeassa vireessä – vastassa RMR-karsinnoissa loistanut Sinners

Keskiviikon viimeisessä betsattavassa ottelussa tsekkiläisjoukkue Sinners kohtaa tanskalaisjoukkue ECSTATIC:n. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelu on osa ESL Challenger -liigaa, mikä on siis suoraan yhden tason ESL Pro Leaguen alapuolella. Kyseisestä liigasta on kauden päätteeksi mahdollisuus nousta Pro League-joukkueeksi.

Sinners on kertoimien valossa täysin ansaitusti ennakkosuosikki. Joukkue pelasi mainiosti RMR-karsinnoissa, vaikka Major-paikka jäikin viimeisessä ratkaisevassa ottelussa joukkueen sulamisen vuoksi saavuttamatta. Silti Sinners pelasi mainiota otteluita, ja on viime aikoina näyttänyt selvästi paremmalta, kuin ECSTATIC, jolla ei tällä hetkellä ole edes vakituista viidettä pelaajaa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

ECSTATIC:n kokoonpanosta puuttuu kyseisen ottelun HLTV-matsisivulla pelaaja. Kun Adam “WolfY” Andersson siirtyi huilailemaan, on romanialainen Adrian “XELLOW” Guță auttanut joukkuetta. Hän ei kuitenkaan ole vakituinen viides, eikä hän ole kyllä pystynytkään pelaamaan Wolfyn tasolla. ECSTATIC on menetetty projekti.

Wisla Krakowille, Finestille, MASONIC:lle ja jopa Astralis Talentille viime päivinä hävinnyt ECSTATIC ei omaa yhtään karttaa, missä joukkue lähtisi ennakkosuosikin asemassa Sinnersiä vastaan. Tämän vuoksi Sinnersille painetaan huoletta 2,5 unittia loistavaan 1,73 -kertoimeen.

10 euroa pelirahaa