CS ma 16.01. klo 17:30

SINNERS - Falcons

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KennyS ja NBK nähneet jo parhaat päivänsä – Sinnersin rosterin tulivoima puhuu!

Maailman kovatasoisin Counter-Strike palaa ruutuihin tänään maanantaina, 16. päivä tammikuuta. Yli kuukauden mittaisen tauon jälkeen startataan ensimmäiset huipputurnaukset. Maanantaina pelataan ESL Pro Leaguen karsintaturnausta, kun puolestaan jo torstaina käynnistetään BLAST:n kevään lohkoturnaus käyntiin.

Alkuviikko päästään siis lämmittelemään hieman alemman tason peleillä, kun selvitetään, mitkä joukkueet lunastavat paikan tulevalta ESL Pro League -kaudelta. Maanantain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat tsekkijoukkue SINNERS sekä ranskalaisjoukkue Falcons. Ottelu alkaa klo: 17:30, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

SINNERS:n kertoimet ovat yllättävän korkealla. Falcons on nimittäin melko kuollut projekti jo pelkästään joukkueen linarin puolesta. Ranskalaisjoukkueen viisikossa on mukana kaksi äärimmäistä legendaa, jotka ovat parhaat päivänsä nähneet jo kauan aikaa sitten. Kenny “KennyS” Schrub ja Nathan “NBK” Schmitt eivät ole enään huipputason pelaajia, ja eivät todellakaan vastaa oman tasonsa puolesta SINNERS:n kärkiosastoa.

SINNERS:llä on jälleen viisikossaan huipputaitava AWP-pelaaja Tomáš “oskar” Šťastný, joka pesee Falconsin AWP-pelaajan KennyS:n täysin sata-nolla. SINNERS:n pitkään kasassa ollut neljän core on vahva, ja huomattavasti tasokkaampi, kuin Falconsin. Tsekkijoukkueen kerroin napataan ilomielin lapulle tietenkin Pinnaclelta.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Being good at @CSGO tests your teamwork, aim and knowledge... but being the BEST IN THE WORLD takes so much more🏆

📺Check out the trailer for GAME AND GLORY, the documentary produced in partnership with @bbcstudios

📅Release date: January 24th at 17:00 CET