CS to 17.03. klo 14:00

Sinners - Finest

Sinnersillä mahdollisuus käsittämättömän hyviin asetelmiin

Pinnacle Cupin päivän toinen ottelu tarjoilee loistavaa viihdettä, kun tsekkiläisjoukkue Sinners saa ottelussa vastaansa uudistuneen Finestin. Ottelu alkaa klo: 14:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran hieman yli viikko sitten, jolloin Finest vei ottelu nimiinsä lukemin 2-0. Tuloksesta huolimatta ottelun kartat olivat erittäin tiukat, yhden mennessä jatkoajalle saakka.

Sinners saa loistavan mahdollisuuden revanssiin. Finest on uusi joukkue, jonka pelikirja on todennäköisesti vielä hyvin suppea. Huolella tehty valmistautuminen päivän otteluun johtaa loistaviin ennakkoasetelmiin tsekkiläisjoukkueen kannalta, sillä Finestin pelitavan ja karttavalintojen miettiminen tuo otteluun erittäin hyvät asetelmat.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Sinners poistaa oman vakipoistonsa Dust 2:n. Edellisessä kohtaamisessa Finest poisti Overpassin, ja siitä huolimatta Sinners ei siltikään valinnut parasta karttaansa Infernoa. Mikäli Finest päätyy tällä kertaa poistamaan Overpassin, on Sinnersin yksinkertaisesti valittava omaksi kartakseen Inferno, missä joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun viimeisen kolmen kuukauden aikana. Otteluita tsekkiläisjoukkueelle kyseisessä kartassa on kertynyt peräti 12.

Mikäli Finest kuitenkin poistaa Infernon, on tsekkiläisjoukkueen helppo valita joko Nuke jälleen tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Vertigo, missä Finest on voittanut vain yhden ottelun viimeisen kolmen kuukauden aikana. Finestin uusi joukkue ei näytä lupaavalta, ja se fakta, että se on kirjaimellisesti todella tuore, tekee ottelusta todella helpon Sinnersille, mikäli valmistautuminen ja kartat mietitään tarkkaan.

10 euroa pelirahaa