CS to 23.06. klo 17:00

Sinners - fnatic

fnaticin ultramielenkiintoinen kokoonpano kehässä!

Fnaticin extramielenkiintoinen kokoonpano on jälleen iskussa torstaina REPUBLEAGUE:ssa, missä joukkue kamppailee pudotuspelien ylemmän bracketin välieräottelussa. Joukkue saa vastaansa Sinnersin klo: 17:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Fnatic on kertoimien valossa valtaisa ennakkosuosikki ja täysin ansaitusti. Joukkue on pelannut uskomattoman hyvin heti startista lähtien, ja joukkueen kaikki pelaajat ovat loistaneet esityksillään.

Fnaticin uuden joukkueen core on uskomattoman vahva. CPH Flamesista palkatut Fredrik “roeJ” Jørgensen ja Nico “nicoodoz” Tamjid pystyvät pelaamaan todella hyvällä tasolla, ja sopivat roolitusten perusteella fnaticin kokoonpanoon todella hyvin. Freddy “KRIMZ” Johansson hoitaa edelleen oman tonttinsa yhtenä maailman parhaana pelaajana roolissaan. William “mezii” Merrimanin IGL-taidot ovat todellakin yllättäneet, sillä fnatic pelaa äärimmäisen vahvasti myös taktisesti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joukkueen torstain vastuksen Sinnersin taso ei päätä huimaa. Toki joukkue on alemman tason mittakaavassa yksi parhaimmista joukkueista, mutta kun vastaan asettuu jopa Heroicin voittanut fnatic, joka aivan varmasti tulee nykyisellä kokoonpanollaan kilpailemaan TOP-10 -joukkueena, ei Sinnersillä ole paljoakaan jakoja.

Sinnersillä on paljon heikkoja karttoja, mistä fnatic hyötyy hurjasti. Sinnersillä ei ole yhtä selvästi vahvaa karttaa, missä yleensä nähdään suurimmat upsetit, kun selvästi heikompi joukkue kohtaa huippujoukkueen. Fnatic 2-0.

10 euroa pelirahaa