to 21.10. klo 14:30

Sinners - GamerLegion

Sinners ja GamerLegion taistelevat alemman bracketin finaalipaikasta

Sinners ja GamerLegion iskevät yhteen klo: 14:30 alkavassa Dreamhack Open November -turnauksen suljettujen karsintojen ottelussa. Ottelu on alemman bracketin välieräottelu, jonka voittaja etenee alemman bracketin finaaliin, mistä on voittajalle tarjolla viimeinen paikka ensi kuussa pelattavaan Open-turnaukseen. Sinners on kertoimien valossa ennakkosuosikki, mutta GamerLegion voi todellakin yllättää varsinkin, kun otetaan huomioon, kuinka ailahtelevasti tsekkiläisjoukkue Sinners on viime aikoina pelannut.

Joukkueet jakavat saman vakipoiston Dust 2:n. Tämä tarkoittaa sitä, että se kumpi uskaltaa jättää kyseisen kartan poistamatta saa edun karttavalinnoissa, sillä tällöin kyseinen joukkue voi poistaa vastustajansa parhaan kartan. GamerLegion olisi selvästi potentiaalisempi joukkue tähän touhuun, sillä joukkue on kuitenkin ennakkoasetelmien perusteella kyseisen ottelun haastaja.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

Joka tapauksessa GamerLegion ja Sinners saavat molemmat itselleen erinomaiset kartat, poistivat he sitten Dust 2:n tai toistensa parhaat kartat. Poistojen vaikutus ilmenee vasta viimeisessä kartassa, johon todennäköisesti edetään ottaen huomioon, että Sinners saa pakollakin valittua omaksi kartakseen Ancientin tai Nuken, jotka molemmat suosivat joukkuetta hurjasti.

Samaan tyyliin GamerLegion saa valittua omaksi kartakseen joko Miragen tai Vertigon, missä molemmissa joukkueen pitäisi napata voitto taskuun.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %