CS ti 03.05. klo 14:00

Sinners - K23

Sinners ja K23 vastakkain tasaisessa väännössä

Pinnacle Cup jatkuu Counter Striken puolella tiistaina neljällä ottelulla. Päivän toisessa ottelussa tsekkiläisjoukkue Sinners saa vastaansa venäläisjoukkue K23:n. Ottelu alkaa klo: 14:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

K23 on ollut suuressa slumpissa jo pitkään. Joukkue ei ole löytänyt omaa viime vuoden virettään ollenkaan vuoden 2022 aikana, mutta joukkue pärjää edelleen muutamassa parhaassa kartassaan, joka tekee tästäkin ottelusta todella mielenkiintoisen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Sinners tulee ottelussa poistamaan oman vakipoistonsa Dust 2:n, kun K23 puolestaan poistaa Vertigon. Vertigo on yksi Sinnersin vahvimmista kartoista, kun Dust 2 puolestaan on K23:n ns. “toinen vakipoisto”. Näillä poistoilla K23 saa valittua omaksi kartakseen Overpassin, missä joukkue on päihittänyt todella kovatasoisia vastuksia. Sinners puolestaan valitsee varmastikin Infernon.

Infernossa K23 on ollut todella heikko, ja sama pätee Sinnersiin K23:n karttavalinnassa. Joukkueet saavat todella suvereenit karttavalinnat, mikä mahdollistaa otteluun karttaoverin pelaamisen varsinkin, kun kyseisen betsin kertoimet pyörii jopa 2,10 -tuntumassa.

10 euroa pelirahaa