CS ti 20.09. klo 17:00

Sinners - los kogutos

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Kertoimenlaskijat jälleen kassalla!

Tiistain ensimmäisessä Counter-Strike -vihjeessä keskitytään puolalaisjoukkue los kogutosin ja tsekkijoukkue Sinnersin väliseen otteluun, joka alkaa klo: 17:00. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on osa CCT Europe Series 2 -turnausta.

Sinners on kertoimien valossa melko suuri ennakkosuosikki, vaikka joukkueen otteet sekä tulokset ovat viime aikoina olleet melko epätasaisia. Joukkue on hävinnyt monille selvästi heikommille vastuksille, ja formin tippuminen näkyy selvästi myös joukkueen tilastoissa sekä karttavalikoimassa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Sinners tulee poistamaan oman vakipoistonsa Dust 2:n, joka on umpisurkea kartta myös los kogutosille. Puolalaisjoukkue puolestaan saa poistettua Infernon, joka on heidän vakipoisto, ja samalla yksi Sinnersin vahvimmista kartoista. Puolalaisjoukkue saa omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, missä joukkue ei ole hävinnyt vielä otteluakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana. Sinners valinnee Overpassin.

Overpass on loistokartta myös puolalaisjoukkueelle. Tsekkiläisjoukkue Sinnersillä ei kuitenkaan ole muita vaihtoehtoja, sillä los kogutosin karttavalikoima on erittäin vahva. Nyt on tarjolla todella kovaa kerrointa selvästi vahvemman karttavalikoiman omaavalle los kogutosille, mihin kannattaa ehdottomasti tarttua.

Ottelua voi seurata klo: 17:00 alkaen yllä olevasta ikkunasta.