CS ma 10.10. klo 15:00

SINNERS - Sashi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kova underdog-kerroin lapulle!

Elisa Invitational Fall -turnauksen maanantain toisessa ottelussa tsekkiläisjoukkue Sinners saa vastaansa tanskalaisjoukkue Sashin. Ottelu alkaa klo: 15:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Sinners on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki heikosta formistaan huolimatta, mikä avaa Sashin puolelta loistavat kertoimet joukkueen “yllätysvoitolle”.

Jos katsotaan silkkoja tuloksia, mitä joukkueet ovat viime aikoina saaneet aikaiseksi, ei Sinners näytä olevan kovinkaan paljoa parempi joukkue. Sashi pystyy aivan hyvin nappaamaan ottelusta voiton, mikäli Sinnersin vauhti ei parane. Sinners on hävinnyt viime aikoina heikoillekkin joukkueille, ja kun nyt vastaan asettuu tuntematon Sashi, voi tanskalaisjoukkueen pelikyky tulla yllätyksenä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Sinners poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, kun Sashi puolestaan poistaa Infernon. Tanskalaisjoukkue saa itselleen parhaan karttansa Nuken, missä Sinners on viime aikoina ollut todella heikossa formissa. Sinners puolestaan valinnee Vertigon.

Sashin kerroin on erittäin pelattava pienellä panostuksella. Sinners ei ole huippuformissa. Sashi pystyy haastamaan, mikäli joukkue valmistautuu otteluun hyvin. Sinnersiltä on dataa huomattavasti enemmän, kuin lähes täysin tuntemattomalta Sashilta.

Ottelua voi seurana suorana yllä olevasta ikkunasta klo: 15:00 alkaen.