CS ti 25.01. klo 17:00

Sinners - Wisla Krakow

Sinnersissä oskarin mentävä lovi

Selvästi muuta markkinaa edellä kertoimissa illan toiseksi viimeisen Malta Vibes -turnauksen puolivälierän kanssa oleva Bet365 saa toimia Uhmapelaajien pankkina tiistaina. Tsekkiläisjoukkue Sinners ja puolalaisjoukkue Wisla Krakow järjestävät klo: 17:00 rahantekotalkoot, kun joukkueet kohtaavat taistellessaan Malta Vibes -turnauksen välieräpaikasta. Wisla Krakowin kertoimet ovat selvästi korkeimmillaan juurikin betillä, jonne isketään melkoisen tuhdit panokset puolalaisjoukkueen puolesta.

Wisla Krakow on ollut selvästi parempi joukkue näistä kahdesta. Sinners menetti nimittäin ylivoimaisesti parhaan pelaajansa sekä joukkueen isäukon Tomáš “oskar” Šťastnýn, kun hän sai huhujen mukaan tarjouksen toisesta joukkueesta. Oskarin tilalle SINNERS:n palkattiin nuori tsekkiläinen AWP-lupaus David “forsyy” Bílý, joka ei ainakaan ensimmäisissä ottelussaan pystynyt juuri mihinkään tasaiseen suorittamiseen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Fakta on se, että SINNERS kärsii oskar:n menetyksestä paljon AWP-osastolla, jonne jää lovi niin kauaksi, kun forsyy pystyy suorittamaan samalla tasolla, kuin oskar suoritti. Lovi jää kuitenkin myös IGL-osastolle, sillä oskar auttoi joukkuetta mm. midround-callaamisessa sekä otteluihin valmistautumisessa hänen valtavan kokemuksensa avulla.

Tätä ei nuoressa SINNERS:ssä nyt ole, joten alku saattaa olla hyvinkin kivinen. Tämän vuoksi roposet ja bucksit asetetaan Wisla Krakowin puolesta joukkueen 1,83 -kertoimeen, mikä kelpaa lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa