su 11.06. klo 16:00

Sirius - Göteborg

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Göteborg tarvitsee ryhtiliikkeen ja nopeasti – joko vihdoin maalihanat aukeaa?

Sunnuntaina Allsvenskanissa taistellaan isoista pisteistä, kun suurissa vaikeuksissa ollut Göteborg matkaa Siriuksen vieraaksi. Molemmilla joukkueilla on ollut omat ongelmansa, mutta vierailla ne on näkynyt rajummin. Markkina on arvioinut ottelun maaliodottaman Uhmapelaajien mielestä alakanttiin, sillä vaikka esimerkiksi vieraiden viimeistely on ollut ajoittain karmealla tasolla, ei tästä mitään pelkkää nyhjäystä kannata odottaa. Paikkoja on odotettavissa, mutta saadaanko pallo lopulta verkkoon asti?

*Tsekkaa vihje loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sirius ei meinannut alkukaudesta saada käännettyä tiukkoja matseja voitoiksi ja niinpä pistesaldo karttui pitkälti tasapeleillä. Vihdoin isännät sai kuitenkin voittotilin auki, kun ensin Brommapojkarna kaatui vieraissa ja edellisellä kierroksella Värnamosta irtosi voitto lukemin 2-0. Erityisen laadukkaista joukkueista ei toki puhuta, mutta vihdoin apina on saatu pois harteilta. Liikaa Siriuksella ei kuitenkaan ole vielä varaa juhlia, sillä puolustus on edelleen erittäin haavoittuvainen.

IK Sirius Fotboll

@siriusfotboll
🔊 Segerkänslor på Studan!

Göteborg on ollut yksi alkukauden pahimmista alisuorittajista. Toistaiseksi 11 ottelua on tuottanut vain seitsemän pistettä. Voittoja on vain yksi, kun heikkotasoinen Degerfors kaatui komeasti lukemin 6-0. Muuten vierailla on ollut isoja ongelmia maalinteon kanssa. Koko kauden osalta Göteborg on onnistunut luomaan maalipaikkoja selvästi paremmalla tahdilla mitä lopulta tulostaulu on näyttänyt. Vastaavasti omassa päädyssä on tuuri ollut hieman paremmin myötä, sillä vaikka omissa on kolissut 14 kertaa, voisi lukema olla maaliodottamien perusteella korkeampikin.

Kokoonpanotilanteesta Sirius saa hieman etua, sillä näillä näkymin vain Melker Heier on sivussa, kun puolestaan vierailta puuttuu Sebastian Ohlsson, Emil Salomonsson sekä Adam Carlén. Tähän otteluun ei kuitenkaan veikata voittajaa, vaan parhaat kertoimet on tarjolla runsasmaalisuuden puolesta. Molemmat joukkueet on toistaiseksi viimeistellyt alakanttiin ja varsinkin Göteborgin kohdalla paikkoja on syntynyt siihen tahtiin, että jossain vaiheessa ketsuppipullo todennäköisesti aukeaa. Yli 2,5 maalille tarjotut kertoimet otetaan ilomielin kokeiluun.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Sirius – Göteborg yli 2,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Sirius – Göteborg yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.