Allsvenskan ma 27.06. klo 20:00

Sirius - Göteborg

Allsvenskanissa maanantai on kuuma matsipäivä! Studenternasilla Sirius saa vieraakseen Göteborgin IFK:n

Allsvenskan palaa Studenternasille maanantaina, kun Sirius saa vieraaksi Göteborgin IFK:n. Molemmat ryhmät ovat pelanneet harjoitusotteluita tauolla, mutta ne eivät tietysti ole sama asia kuin kilpailulliset matsit. Etenkin vierailijalla oli todella vaikeita aikoja ennen taukoa ja viiden ottelun otannalla se on saanut kasattua vaivaiset viisi pistettä. Isäntä suoritti juuri ennen taukoa hieman vahvemmin, mutta pelillisesti joukkueet ovat olleet melko tasavahvoja.

Tasaisuuden puolesta puhuvat myös tulokset. Ryhmät ovat kymmenen pelatun ottelun jälkeen tasapisteissä sarjan keskikastissa, mutta toisaalta erot ovat vielä melko pieniä ja esimerkiksi viidenteen sijaan on matkaa ainoastaan neljä pistettä. Vierailla Sebastian Eriksson oli vaihtopenkillä jo harjoituskamppailussa Trelleborgissa, mutta alla on todella pitkä loukkaantuminen. Isännillä August Ahlin sekä Patrick Nwadike puuttuvat todennäköisesti kokoonpanosta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Göteborgilla on ollut vaikeuksia päästä vaarallisille maalipaikoille, mutta suhteessa sijoitukseen alakerta on pitänyt melko hyvin. Sirius on päästänyt peräti seitsemän osumaa vieraita enemmän, vaikka joukkueilla on sama määrä pisteitä. Kokenut Marcus Berg on ollut tärkeä palanen GIFK:n hyökkäyspelaamisessa, mutta 35-vuotias maalipyssy on jo parhaat päivänsä nähnyt. Isäntien Christian Kouakou puolestaan lähti tauolle kolmen ottelun maaliputkessa ja on ollut todella vaarallinen pelaaja vastustajasta riippumatta.

Ottelun lähtökohdat ovat jokseenkin ympäripyöreät, mutta pitkä pelitauko voi hyvin tuoda mukanaan selvän jäljen ottelun kulkuun. Erityisesti Sirius on tullut tällä kaudella tunnetuksi ennakkoluulottomasta ja osin jopa yltiöpäisestä pelaamisestaan – Göteborgin alakerta saa olla todella tarkkana. Vieraille avautuu varmasti omat tonttinsa ja tulivoimaa sillä on. Murtautumismallejakin on ollut aikaa hioa edellisen kilpailullisen ottelun jälkeen noin kuukausi. Pelivalinnaksi maistuu, että maaleja tulee ainakin kolme (ottelussa yli 2,5 maalia).

10 euroa pelirahaa