Veikkausliiga su 31.07. klo 16:00

SJK - AC Oulu

SJK ei ole tuoreimmillaan! Siivittääkö Rasmus Karjalainen AC Oulun taas voittoon?

SJK sai vieraskentällä kunnon kurituksen Lilleströmiä vastaan Konferenssiliiga-karsinnoissa torstaina. Vierasjoukkue AC Oulun pelaajistossa on tapahtunut pieniä muutoksia, mutta muilta osin joukkue on saanut kuluvalla viikolla harjoitella hyvin rauhallisissa tunnelmissa. Valmistautumisen osalta tässä matsissa on iso etu vahvavireisellä vierailijalla, joka on pistänyt koviakin ryhmiä nippuun tällä kaudella. Tällä hetkellä oululaisten sijoitus Veikkausliigassa on peräti neljäs.

Hieman tuloksiaan karmeasta alkukaudesta kohentanut SJK on kovassa paikassa, kun AC Oulu vierailee OmaSP-stadionilla. Isäntä pelasi parhaalla mahdollisella miehistöllään torstaina, mikä verottaa varmasti sunnuntailta. Otteluruuhka on kova, sillä seinäjokisilla oli kotimaan pääsarjakamppailu myös viime viikon sunnuntaina – tuolloin Lahtea vastaan vieraissa – ja myös sitä edelsi eurokarsintavääntöl. AC Oulun kuormitus on ollut maltillisempaa. Viimeksi Ricardo Duarten miehistö oli kehissä 3–1-kotivoitossaan MIFK:ta vastaan ja tätä ennen se kaapi reissussa täyden pistepotin Ilvekseltä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Maarianhaminalaisia vastaan laivastonsinipaitaiset onnistuivat Raatissa erinomaisesti ja kotiyleisö toivotti Rasmus Karjalaisen takaisin Ouluun. Helsingborgista takaisin Veikkausliigaan siirtynyt ja Huuhkajien kestokalustoon ennen pahoja loukkaantumisiaan lukeutunut oululainen pelasi kotiseuransa paidassa todella herkullisen debyytin pohjustaen pari maalia. Jälkimmäisestä esityöstä jäi muistoksi myös syöttö tilastoihin – maaliverkkoa ei vielä Karjalainen päässyt heiluttamaan, mutta senkin aika tulee – vahvanoloista oli meno.

Isäntien pelaajatilanne on terveysnäkökulmasta hyvä, mutta Matias Vainionpää puuttuu miehistöstä pelikiellon takia saatuaan ulosajon Lahdessa. AC Oulun pelaajistossa tapahtui kuluvalla viikolla pientä liikehdintää, kun Mostagh Yaghoubi eli Mosa siirtyi loppukauden lainasopimuksella nimenomaan SJK:hon ja Luquinhas saapui Ykkösessä vahvaa kautta pelaavan Gnistanin riveistä vieraiden hyökkäykseen. Toiseen suuntaan lainalle matkasi puolestaan Onni Suutari. Luonnollisesti Mosa ei sentään suoraa vastustajan paitaan hyppää, vaan kyseessä on nimenomaan lainadiili, minkä myötä pelaaja ei ole keskinäisissä väännöissä edustuskelpoinen.

AC Oulu vetää puoleensa betseissä. Vaikka SJK on parantanut pelaamistaan, tulee tämä kamppailu todella nopealla tahdilla Norjan vierailun jälkeen. Kaikki parhaat pelaajat ovat olleet kovalla rasituksella viime aikoina – osa pelasi sekä viime viikonloppuna Lahdessa että molemmissa eurokamppailuissa. Etenkin matsin alku on isäntien näkövinkkelistä kriittinen – ovatko jalat jääneet länsinaapuriin, vai tulleet mukana kotiin? Avaa pelitili Sportazalle ja iske kupongille vieraita tasoituksella (AC Oulu +0,5)! Betsi osuu tasapelillä sekä vierasvoitolla.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa