Ykkönen la 11.06. klo 17:00

SJK Akatemia - KTP

Tarkkaa peliä Nottajoella!

Ykkösessä SJK:n akatemiajoukkue on ollut alkukauden yllättäjä. Sarjan alakastiin veikkailtu joukkue on ottanut vakuuttavasti monia päänahkoja, ja tällä hetkellä sarjasijoitus on viidentenä. Yhden ottelun vähemmän pelannut KTP on kolme pistettä ja yhden sijan perässä – kotkalaisten tavoite onkin varmasti mönkiä tasapisteisiin Seinäjoella pelattavassa ottelussa. Täytyy tosin muistaa, että sarjataulukon luotettavuus on pelimäärien vaihdellessa vähintäänkin kyseenalainen.

Akatemiajoukkue haki Järvenpäästä JäPSIltä pisteen viime viikonloppuna. Seitsemän ottelun jälkeen joukkue on hävinnyt vasta kerran, mikä tapahtui viime kuun puolessa välissä kotona Tepsille. Liigajoukkueen kakistellessa yhtenäisintä peliä Seinäjoella on nimenomaan nähty Akatemialta. Tästä ottelusta poissa on pari loukkaantunutta sekä lainamiestä. Lisäksi Tuomas Koivisto on U18-maajoukkueen mukana. Liiga-avut ovat mahdollisia Veikkausliigan maaottelutauolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

KTP parantaa peliään ottelu ottelulta, ja PIF-peli viime viikonloppuna oli paikoitellen oikein iloista futista. Joukkue on kunnostautunut eritoten alakerraltaan, sillä maaleja omiin on mennyt alle yksi per matsi. Tehtävä tulee olemaan mielenkiintoinen, koska vastakkain on kaksi pallonhallintaan nojaavaa joukkuetta hyvällä puolustuspelillä. Materiaaliltaan kotkalaiset ovat sarjan parhaimmistoa.

Tasaisen ottelun markkinat eivät tarjoa erityistä etua ottelun voittajaa pähkittäessä. Maalimäärissä tilanne on suopeampi, sillä tiiviiden joukkueiden kohtaamisessa ei välttämättä maalijuhlia nähdä. Underi ei ole sen epätodennäköisempi kuin overikaan, joten tähän päästään äänestämään vähämaalisuuden puolesta. TurboVegas on vähemmän yllättäen taas kärjessä markkinoiden osalta – sinne siis!

10 euroa pelirahaa