ti 28.05. klo 18:30

SJK Akatemia - MP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraiden ongelmat ovat sitä luokkaa, että kerrointa hankitaan tasoitusvedolla!

Tiistaina pelataan yksi Palloliiton sarjojen ottelu, jossa SJK Akatemia isännöi Mikkelin Palloilijoita. Molemmat joukkueet olivat viime kauden yllättäjiä, mutta tämä kausi on mennyt huomattavasti heikommin. MP on sarjassa jopa hätää kärsimässä, kun kahdeksasta ottelusta on onnistuttu naaraamaan vain kaksi pistettä. Kummallakin joukkueella on ollut ongelmia maalinteon kanssa – mikkeliläisten maalikuivuus on ollut suorastaan hälyttävää.

SJK on onnistunut viime ajat väistelemään tappioita, ja alla on tasapeli Käpylän Pallon vieraana. Näyttäisi siltä, ettei Akatemian pelaajia ole nostettu Veikkausliigaa pelaavan SJK:n kokoonpanoon maanantaiksi, joten kokoonpanon luulisi olevan tiistaina melko stabiili. Nuori joukkue on Ykkösliigan aluksi hieman maksellut oppirahoja, mutta otteet ovat näyttäneet paremmilta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Samaa ei voi sanoa MP:stä, jonka saldo on suorastaan katastrofaalisen huono. Maalinteon lisäksi mikkeliläisten puolustus on harmittavan hasardiherkkä. Tosin näyttää siltä, että ongelmat alkavat jo keskikentällä ja jatkuvat alakertaan asti. Kausi on lähtenyt niin huonosti liikkeelle, että ilman täydellistä muutosta putoaminen tulee olemaan MP:lle täyttä realismia.

MP ei ole ikinä juhlinut Seinäjoella, eikä helppoa tule olemaan tälläkään kertaa. SJK Akatemia on ottelussa selkeähkö suosikki. Kotimenestystä otetaan tasoituksella, joka vaatii vähintään kahden maalin voiton. Winnerz tarjoaa kunnon kerrointa!

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto SJK Akatemia -1.5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.