Ykkönen ke 11.05. klo 18:00

SJK Akatemia - PK-35

Ykkösen pelissä maalihanat auki?

SJK Akatemialle uumoiltiin Ykkösessä vaikeaa kautta, mutta ainakin alku on sujunut Brian Pagen suojateilta vallan mainiosti. Myös Uhmapelaajat nautiskeli Ykkösen avausmatsissa Akatemian voitosta Pargas IF:stä. Ykkösessä joukkue on ilman tappioita ja Suomen Cupissakin taival jatkuu edelleen komeasti.

PK-35 on paperilla hyvä joukkue, mutta esitykset eivät ole vastanneet tätä – kolmesta avausottelusta pitäisi ehdottomasti olla enemmän kuin kaksi pistettä, sillä alkuohjelma ei ole ollut paha. Ongelma on ollut varsinkin Pargas IF:ää ja PEPOa vastaan haavoittuvainen puolustus: Peekoolle ei ole tarvinnut luoda montaa paikkaa, kunnes maalissa helähtää.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

 

Aina kun SJK Akatemia pelaa, herää kysymys edustusjoukkueen pelaaja-avuista. Edari pelaa jo perjantaina, joten mitään massa-apuja tuskin on odotettavissa. Kovassa peliruuhkassa joka tapauksessa jengiä kierrätetään, ja joitain yllätyksiä voi kokoonpanossa olla. Tähänastisten otteiden perusteella Akatemia vaikuttaa omillaankin hieman ennakkoarvioita vahvemmalta yhdistelmältä.

PK-35:llä ei ole paljoa aikaa saada peliään kuntoon. Se on perusluokallaan silti kertoimien mukainen suosikki Seinäjoellakin. Pelivalinta liittyy selkeästi runsasmaalisuuteen, sillä vieraat ovat näyttäneet overijoukkueelta, eikä Akatemiakaan nyt mikään underiruisku ole. Yli 2.5 maalia TurboVegasilta taskuun ja tarjoukset toiseen plakkariin – se on keskiviikon meininki.

10 euroa pelirahaa