ma 29.04. klo 18:30

SJK Akatemia - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Äärimmäisen tärkeä ottelu molemmille – vieraiden potentiaali kiinnostaa vetoihin asti!

Ykkösliigan kierros laitetaan nippuun maanantaina Seinäjoella, jonne SJK Akatemian vieraaksi saapuu sitkeästi paluuta Veikkausliigaan yrittävä TPS. Kovin vakuuttavasti ei turkulaisten veikkausliigajuna ole lähtenyt liikkeelle, sillä kolmesta ottelusta on onnistuttu keräämään vain neljä pistettä. Helppoa ei ole ollut myöskään kolme pistettä kasaan saaneella Akatemialla. Voittamisen vimma on varmasti molemmissa ryhmissä korkealla.

Ilmaisvedot, oi ilmaisvedot! Lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

SJK Akatemian vaisuun menestykseen on kaksi pääsyytä: alkukaudesta on kohdattu kovia joukkueita. Toinen syy liittyy kokoonpanoihin. Poissaoloja on ollut sekä edustuksen että Akatemian riveissä, ja kehiin nostetuilla nuorilla pelaajilla on ollut kova tehtävä vastata Ykkösliigan vaatimuksiin. Viikolla Akatemia meni varhaisessa vaiheessa johtoon KTP:tä vastaan, mutta oli lopulta matsissa täysin vastaantulija.

TPS:n ainoa voitto on tullut tähän asti MP:stä. Tappiota Jarolle ja varsinkin tasapeliä PK-35:ttä vastaan on pidettävä pettymyksinä. Miika Nuutisen sisään ajama prosessi on selkeästi kesken, ja ongelmia on sekä ala- että yläkerrassa. Poissaoloja on myös turkulaisilla, mutta mistään loukkaantumiskierteestä ei voi puhua. Jos joukkue mielii nousta kauden päätteeksi, olisi tasoa nostettava Jaron ja KTP:n rinnalle ja ohikin. Turkulaisena erikoisuutena maanantain vieraspeli esitetään leffateatterissa.

TPS:n potentiaali on muistettava, kun vetoja aletaan tähän maanantaimatsiin väsäämään. Ei Tepsiä voi altavastaajana pitää, joten veto lähtee suorasta vierasvoitosta. Tosin varovaisemmat betsarit voivat ottaa vedon tasapelivarmistuksella. Me menemme suoralla linjalla – luotto on kova!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto TPS 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.