Veikkausliiga la 18.06. klo 17:00

SJK - Inter

Kuinka pitkällä on Joaquin Gomezin lähtölaskenta? Inter ei anna armoa SJK:lle!

SJK ja FC Inter kohtaavat jo toistamiseen tällä viikolla, kun Veikkausliiga palaa lauantaina tauolta. Maanantaina Suomen Cupin merkeissä pelattu kamppailu oli tasainen, mutta siitä ei kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä. Isännän kausi on ollut surkea, eikä edes pelituntuma voi pitkän tauon jälkeen olla huipussaan. Inter saa tärkeän hyökkäyspään palasensa takaisin Huuhkajien vahvuudesta, mikä vaikuttaa varmasti vieraiden tekemiseen.

Joaquin Gomez on pian pulassa SJK:ssa, jos ei tulosta ala tulla ja kunnolla. Välissä näytti jo hieman paremmalta tulosten valossa, mutta vierastappio AC Oululle ennen taukoa ei voinut tyydyttää seurajohtoa. Seinäjokisten hankinnat ovat jälleen kerran menneet enemmän tai vähemmän päin mäntyä ja erityisen suuria ongelmia joukkueella on ollut hyökkäyspäässä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tulosta ei meinaa tulla, eikä joukkue kykene rakentamaan laadukkaita maalipaikkoja. Gomez päivittelee haastatteluissa jatkuvasti, että joukkue ei saa aihioista mitään aikaiseksi. Eikä ihme, ettei saa. Kunnollista valikoimaa murtautumismalleja ei ole, eikä joukkueen hyökkääjäkaluston hinta-laatusuhde ole osoittautunut kovin korkeaksi. Alakerrassa joukkue pystyy pitämään vastustajan usein melko hyvin kurissa, mutta se ei riitä. Tulosta on pakko alkaa tulla tai muuten kaikki saavat pian kenkää.

Inter meni jatkoon Suomen Cupissa SJK:ta vastaan pilkkuskaban jälkeen maalein 1–2 päättyneessä matsissa maanantaina. Ottelua leimasi kieltämättä se, että molemmat joukkueista olivat vahvasti varamiehisinä liikenteessä. Isänniltä puuttui myös perinteisemmästä cup-miehistöstään pelaajia, jotka olivat eri ikäluokkien maajoukkueiden matkassa. Turkulaisilta puolestaan uupui hyökkääjä ja ykköstykki Benjamin Källman, joka edusti Suomen A-maajoukkuetta päättyneellä breikillä.

Interin ja SJK:n hyökkäyksillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Petteri Forsell sekä Källman muodostavat kenties sarjan pelätyimmän tutkaparin. Toisaalta puolustuspäässä on Interillä petrattavaa, mutta isännän kesyn ja jopa laiskan rakentelun jatkuessa suurta hätää ei vierailla pitäisi olla. Pisteet matkaavat tässä matsissa Turkuun ja pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto (1×2). Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske panokset sisään! Mainion kertoimen lisäksi saat myös 100% ensitalletusbonarin.

10 euroa pelirahaa