Veikkausliiga la 07.05. klo 15:00

SJK - FC Lahti

Kriisipesäkkeiden kohtaaminen!

SJK:n ja FC Lahden kohtaamisessa voi hyvällä syyllä sanoa, että vastakkain ovat kaksi kriisijoukkuetta. Sijoitukset ovat taulukon alapäässä – perässä on vain kauden onnettomasti aloittanut HIFK. Maalinteko ei ole ollut kummallekaan helppoa, ja SJK:lle on viiden kierroksen jälkeen tehty eniten maaleja koko Veikkausliigassa. Pisteet tästä ottelusta ovatkin vielä normaaliakin kalliimpia.

Seinäjokisilla on kaksi oikein vaatimatonta esitystä takana – Honkaa vastaan meni viisi omiin, ja johtoasema Ilvestä vastaan suli passivoitumiseen sekä turhanaikaisiin puolustusvirheisiin. Puolustuksesta näyttäisi tulevankin SJK:n tämän kauden murheenkryyni – laidat vuotavat turhan anteliaasti. Joaquin Gomezilla olisi nyt todellinen näytön paikka, sillä SJK:ssa valmentajan paikka on tuulinen, ellei seurajohto pidä näkemästään.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Lahti pelasi viikolla Suomen Cupia. Reipasta vastaan saatiin leivottua viisi maalia, mutta taululla oli kiikarit vielä yli 50 minuutin jälkeen. Tätä ennen liigassa Hongalle hävittiin, kun peli hajosi toisella jaksolla. Kaikki kolme liigamaaliaan lahtelaiset ovat tehneet yhdessä ottelussa HIFKiä vastaan – muissa neljässä ottelussa Kuhnurit ovat jääneet nollille. Kenttäpeli ei näytä tasapainoiselta, eikä ongelmille näy aivan äkkiä loppua.

SJK on vaatimattomista esityksistään huolimatta kotonaan isohko suosikki, sillä Lahtikaan ei herätä pelihaluja. Maalimäärät kyllä tässä ottelussa kiinnostavat; isännät eivät loista alakerrallaan, ja lahtelaistenkin matseissa on ollut nähtyihin maaleihin verrattuna tuntuvasti enemmän tilanteita. Lähdetään siis overista liikkeelle tässä matsissa. Käytä samalla topit tarjoavan Mr Greenin edut hyväksesi!

10 euroa pelirahaa