Konferenssiliiga to 14.07. klo 19:00

SJK - Flora

SJK:n ympärillä leijuu tummia pilviä – jääkö voitto eurokentillä haaveeksi myös tällä kaudella?

SJK metsästää edelleen seurahistorian ensimmäistä voittoaan eurokentillä, eikä viime viikkoinen esitys Tallinnassa ollut erityisen riemastuttava. Joukkue hävisi ottelun lopulta 1–0-numeroin, mutta lukemat olisivat voineet olla tylymmätkin. Kuten niin monesti Veikkausliigassakin, oli vaaralliselle maalintekoalueelle pääseminen seinäjokisille myrkkyä.

Toisessa osaottelussa SJK:lla on kotonaan pakkovoitto, jos se mielii toiselle kierrokselle. Tällä hetkellä ottelupari on selvästi kallellaan Floran suuntaan. Avausosan voiton seurauksena lyhyt pelimatka ja tuttu vastustaja ovat valttikortteja, jotka kääntyvät toisen ottelun kynnyksellä tallinnalaisten eduksi. Noin puolet joukkueen kokoonpanosta on Viron maajoukkuemiehiä ja ryhmä on todella laadukas keskinäisessä vertailussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Flora on saanut huilata edellisen keskinäisen kamppailun jälkeen, mutta SJK pelasi sunnuntaina kotonaan FC Honkaa vastaan melkoisen hurlumhei-kamppailun. Joukkue onnistui voittamaan 3–2-numeroin, mutta samalla europeliin on ollut vähemmän aikaa valmistautua kuin vastustajalla. Avausosan katsoneet tietävät, kuinka pahassa lirissä Joaquin Gomezin miehistö pahimmillaan oli ja kuinka vaikeaa vastustajan sota-alueelle murtautuminen jälleen kerran oli.

Yksittäisen Honka-matsin maaliryöpylle ei anneta tässä matsissa mitään arvoa ja pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto (1×2). SJK:n pelaaminen ei ole tällä hetkellä kovinkaan tuottoisaa, eikä joukkue edes kotikentällään Floraa vastaan yhtä osumaa enempää tee. Paremmin levännyt vierailija puolestaan näytti jo avausosassa vaarallisuutensa olevan aivan toiselta planeetalta. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske kohteeseen kiinni!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa