Veikkausliiga ke 22.06. klo 18:00

SJK - Haka

Nälkäinen Haka voi yllättää floppi-SJK:n jopa vieraissa!

SJK palasi viikonloppuna Turun Interiä vastaan 1–1-tasapelillä Veikkausliiga-kentille pitkän ottelutauon jälkeen. Joukkueen pelaaminen ei edelleenkään vakuuta, mutta hiljalleen se on kuitenkin löytänyt tapoja ottaa pisteitä. Seuraavassa kamppailussa vastaan tulee todella haasteellinen Haka, joka on moninkertaisesti pienemmästä pelaajabudjetistaan huolimatta onnistunut erityisesti hyökkäyspään hankinnoissaan isäntiä paremmin.

Lee Erwin on ollut yksi alkukauden kuumimmista hyökkääjänimistä, kun koskilaisten riveissä pelaava skotlantilaistykki on tykitellyt maalipörssin jaetulle kärkipaikalle oikeuttavat kuusi maalia. Edellisottelussa onnistuneet Stavros Zarokostas sekä uusiseelantilainen Logan Rodgerson ovat lisäksi summanneet kolme nyyttiä mieheen ja olleet tärkeä osa Teemu Tainion hyökkäyspalapeliä. Haka on ollut isossa kuvassa todella tehokas ja SJK-puolustukselle voi tulla hikisiä tilanteita keskiviikkona.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isäntä on hieman parantanut alkukaudesta, mutta Joaquin Gomezin miehistöltä odotetaan edelleen enemmän. Tauon jälkeen joukkue sai pisteen Interiä vastaan, mutta ennen huilia se hävisi vieraissa kovavireiselle AC Oululle 1–0-lukemin. Joukkue on vasta yhdeksäntenä ja pisteitä on tullut keskimäärin ainoastaan yksi per ottelu -tahdilla. Haka on kolme pistettä isäntiä edellä.

SJK:n ruuti on ollut alkukaudella todella märkää, eikä se ole luonut läheskään riittävästi maalintekotilanteita. Joukkue pääsee usein etenkin kotonaan näennäisesti hallitsemaan pelejä, mistä koituu sille usein enemmän haittaa kuin hyötyä. Esimerkiksi Tainion miehistö on todella vahva vastaiskujoukkue ja tehokas kuin mikä, joten hankaluuksia voi olla jälleen tiedossa. Isäntä on tehnyt 11 ottelussa ainoastaan yhdeksän täysosumaa ja yli yhden maalin se on tehnyt ainoastaan kerran tällä kaudella – sesongin ensimmäisessä kamppailussa HIFK:ta vastaan.

Pelivalinnaksi keskiviikolle haetaan vieraiden voitto tasoituksella (Haka +0,5). Vierailija on iskenyt samassa määrässä otteluita kuusi maalia isäntiä enemmän. Hakalla on monipuolisemmin murtautumismalleja, parempi hyökkäyskalusto ja se on vaarallisempi ykkössektorilla. Luo tästä pelitili Sportazalle ja iske betsi sisään. Saat takautuvasti 100% ensitalletusbonuksen, kilpailukykyiset kertoimet ja muut laadukkaat edut käyttöösi.

10 euroa pelirahaa