ke 24.04. klo 19:00

SJK - HJK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viimeksi bussin parkkeeraaminen riitti, mutta Klubia vastaan voi käydä kylmät!

Keskiviikkona pelataan vain yksi ottelu Veikkausliigassa, mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi: sarjan mainiosti avannut SJK saa vieraakseen ottelu ottelulta parantavan HJK:n. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen molemmat porukat ovat kärkikolmikossa. SJK on ollut pirteä ja taktisesti valmis joukkue. Klubi on puolestaan katastrofaalisen Kuopion reissun jälkeen koonnut rivinsä menestyksellä.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

SJK pahensi Ilveksen kriisiä, ja otti viikonloppuna kotivoiton kissapedoista. Johtoasemassa pohjalaaset kyllä vetäytyivät ryhmityksessä hyvin alas, ja puolustivat johtoasemaansa menestyksekkäästi. Jaime Moreno teki kauden toisen veikkausliigamaalinsa ottelussa. Nuori joukkue osoitti, että se pystyy hyvin organisoituun peliin, vaikkei Stevie Grieven suojatit mitenkään kauniisti pelanneet. Loukkaantumisia seinäjokisilla on muutama.

Pahimmat paineet ovat poistuneet Klubin niskasta FC Lahdesta ja IFK Mariehamnista otettujen voittojen myötä. Saarelaisia vastaan stadilaiset joutuivat tiukemmalle, mutta rutiini riitti lopulta voittoon. Topi Keskinen on ollut hyökkäyksessä tähän asti pitelemätön. Vaikka mestarisuosikista on kirjoitettu paljon pahaa kauden alla ja sen alettuakin, yksi asia on ja pysyy: materiaaliltaan HJK on sarjan kovin selkeällä marginaalilla.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Helsingissä ollaan jo avausjakson viimeisellä kolmanneksella. Kotijoukkue HJK johtaa Joona Toivion uran toisella Veikkausliigamaalilla ⚽️

33' HJK-IFK Mariehamn 1–0
16.15 FC Lahti-FC Haka
18.30 VPS-Gnistan
đź“ş ruutu.fi/veikkausliiga

#Veikkausliiga #kannatapaikallista

Keskiviikon matsiin vedetään Klubin voittoa. Suunta on ylöspäin, eikä SJK nyt miltään maailmankaatajalta ole näyttänyt, vaikka pisteitä on tähän asti kerännytkin mukavasti. Jos Morenolta onnistutaan ottamaan aika ja tila pois, menettää SJK tärkeän aseen. Klubiin löytyy luottoa, ja Bethardilta kerrointa!

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!