Veikkausliiga la 29.07. klo 17:00

SJK - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karkaako sarjakärki? HJK matkustaa huipputärkeään vierasmatsiin – kokoonpanossa peräti kolme uutta kasvoa!

SJK pääsee kahden vieraskamppailun jälkeen takaisin kotiyleisönsä eteen, kun se kohtaa huipputärkeässä kärkikamppailussa HJK:n lauantaina. Isäntien pelaajatilanne on vahva, mutta myös vieraiden tekeminen uuden valmennuksen alaisuudessa on piristynyt mukavasti. Kluni kaatoi kuluvalla viikolla Norjan hallitsevan mestarin Molden kotonaan Mestarien liigan toisen karsintakierroksen avausosassa. Pelaajiston osalta debyyttejä lienee tiedossa.

*Nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

HJK kaatoi viime viikonloppuna Ilveksen, vaikka se lähti otteluun melko hankalassa tilanteessa kokoonpanon osalta. Kärkikamppailuun tilanne on hieman parantunut ja tiistaina irtosi niin ikään voitto Mestarien liiga -karsinnoissa, kun kärsivällinen puolustaminen palkittiin 1–0-numeroin päättyneessä väännössä Moldea vastaan. Voittomaalista vastasi vasen laitahyökkääjä Topi Keskinen, joka saattaa huilata Seinäjoella.

Tuoreista Klubi-hankinnoista toppari Kristopher Da Graca, vanttera keskikenttämies Filip Rogic sekä vasen laitapelaaja Nico Hämäläinen ovat kaikki kokoonpanossa ja pelikelpoisia lauantaille. Maalivahtiosastolla entinen SJK-kassari Jesse Öst saa vielä odotella paluuta entisen kotiyleisönsä eteen, mutta Dejan Iliev lienee jälleen pelikunnossa. Matti Peltola, Aleksi Paananen sekä Oliver Pettersson ja Valtteri Morén jatkavat varmuudella sairastuvalla.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Klubin tukena lauantaina Seinäjoella lähemmäs 250 kannattajaa.👏🤩

#HJK #Veikkausliiga #awaydays

Isännillä poissa on varmuudella puolustaja Matias Vainionpää ja mahdollisesti myös Martti Haukioja. Toiseksi eniten Veikkausliiga-maaleja HJK:n Bojan Raulovicin (10) sekä AC Oulun Ashley Coffeyn (10) jälkeen mättänyt Jaime Moreno vapautui kuitenkin pelikiellosta jo edellisessä kamppailussa ja tinttasi kauden kahdeksannen täysosumansa 1–2-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa Interiä vastaan.

Isäntien pelaajatilanne on jokseenkin vieraita parempi, vaikka hankinnat helpottavatkin nousujohteisen reissumiehistön tilannetta. Toni Korkeakunnakselle luvassa on ensimmäinen matsi HJK:n peräsimessä Veikkausliigassa ja kuten sanottu, homma on lähtenyt muutoin mukavasti liikenteeseen. Klubin kannattajia on matkaamassa Seinäjoelle useampi bussillinen, joten myös katsomon puolella saataneen hyvät mähinät aikaiseksi – toivottavasti ainoastaan kuvainnollisesti tosin. Betsivalinnaksi isketään ristiä ruutuun eli tasapelillä (1X2) lähdetään ajamaan.

Nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Veikkausliiga-viikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.