Veikkausliiga su 10.07. klo 16:00

SJK - Honka

Ottaako levännyt Honka jälleen voiton SJK:sta? Isäntä ei vieläkään voittanut eurokarsintapeliä!

SJK:n surkea kausi sai jatkoa, kun joukkue hävisi eurokentillä Konferenssiliigan karsintamatsissa Floraa vastaan torstaina 0–1-numeroin. Tämä tarkoittaa, että joukkue metsästää edelleen ensimmäistä voittoaan kansainvälisissä kilpailuissa. Liikaa palautumisaikaa seuraavaan Veikkausliiga-matsiin ei ole missään tapauksessa ollut, eikä vastustajakaan ole helpoimmasta päästä. Honka ei tällä kaudella euromatseissa pelaa, joten joukkue on ssanut mukavasti huilata ja valmistautua tulevaan Seinäjoen vierailuun hieman pidempään.

Ainoastaan 12 pistettä samassa määrässä otteluita kerännyt kotijoukkue on sarjassa kolmanneksi viimeisellä sijalla. SJK:n näytöt etenkin hyökkäyspäässä ovat jääneet todella kehnoiksi, sillä maaleja on syntynyt ainoastaan yksi per ottelu -keskiarvolla. Edellisessä ottelussaan eli 2–2-kotitasurissa Hakaa vastaan joukkue onnistui kuin onnistuikin ensimmäistä kertaa sarja-avauksen jälkeen tekemään kaksi nyyttiä yhdessä ottelussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Honka on kerännyt kymmenen vieraspistettä ja se on sarjan neljänneksi paras reissujoukkue. Maaleilla ei myöskään espoolaismiehistö ole usein mässäillyt, mutta sen verrattain sementoitunut alakerta on osoittautunut kovaksi palaksi jopa sarjan parhaille viimeistelijöille. Kauaa aikaa ei ole siitä, kun espoolaiset pitivät VPS:n nollilla vieraissa ja hakivat 0–1-vierasvoiton vaikealta Elisa Stadiolita.

Eurotappiosta huolimatta SJK:n tekeminen on parantunut mojovasti alkukaudesta, mutta Hongan rutiiini saattaa tässä kohtaa olla liikaa. Ensimmäinen keskinäinen kamppailu pelattiin Hongan kotimatsina ja se päättyi tuntuvaan 5–1-voittoon espoolaisittain. Sunnuntaille pelivalinnaksi maistuu vieraiden voitto, jolle saadaan jopa hieman yllättäin yli tuplapalautus. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja nappaa tämä huipputarjous haltuun! Vierailija saa huilistaan ja huomattavasti pidemmästä valmistautumisestaan tässä matsissa suuren valttikortin.

10 euroa pelirahaa