Veikkausliiga la 21.05. klo 17:00

SJK - Maarianhaminan IFK

SJK on edelleen kriisissä, vaikka pisteitä on tullut! Jatkuuko turpasauna kotiottelussa Grönvittiä vastaan?

SJK on kyntänyt läpi alkukauden, eikä edes hiljattain hikisesti irronneesta VPS-voitosta juuri iloa irti voi repiä. Tosin ei sen paremmin edes sitä seuranneesta vierastasapelistä. Maarianhaminan IFK on ollut todella vahva kotikentällään, mutta reissussa on ollut vaikeaa. Joukkueen alkukausi on kuitenkin sujunut odotuksiin nähden järjettömän paljon paremmin kuin seinäjokisilla.

Joaquin Gomez ei ole saanut joukkueestaan parasta irti alkukaudella, eivätkä uudet pelaajahankinnat ole paikkaansa pystyneet lunastamaan. Valmennus on edelleen kovan paineen alla, sillä SJK:ssa epäonnistujat korvataan perinteisesti hyvin nopeasti. On jopa pieni ihme, että tälle kaudelle uusittu valmennus on saanut jatkaa jopa näin kauan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edellisessä ottelussa irtosi enemmän tai vähemmän hyvällä tuurilla 0–1-voitto VPS:n vieraana, mutta pelillisesti joukkue oli siinäkin kamppailussa selvästi huonompi – siis noin viidesosabudjetilla siihen verrattuna pelaavaa sarjanousijaa vastaan. Vaasan vierailun jälkeen joukkue menetti pisteen Hakan vieraana jääden jälleen kerran kakkoseksi etenkin hyökkäyspäässä. Kauden avausottelun jälkeen joukkue ei ole kyennyt yli maalia ottelussa viimeistelemään, joten ei sinänsä ihme, ettei voittoja ole tullut.

Maarianhaminan IFK on ollut odotetun vahva tilanteenvaihdoissa ja vastaiskuissa. Ennakko-odotuksena on se, että tulevasta ottelusta on luvassa isännille äärimmäisen vaikea. SJK pääsee tässä matsissa pitämään palloa, mikä ei ole ollut joukkueen parhaita ominaisuuksia alkukaudella. Vierailija ei maaleilla ole mässäillyt, mutta paikan tullen se iskee pelivälineen nuottaan ja tontteja on takuulla luvassa. Pelivalinnaksi poimitaan vierastasoituksena MIFK (+0,5). Betsi osuu tasurilla tai vierasvoitolla.

10 euroa pelirahaa