Veikkausliiga pe 19.04. klo 18:00

SJK - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viimeksi totaalisulaminen ja yhteensä kymmenen maalia! Onkohan paineita?

Kun Ilves matkustaa perjantaina vieraspeliin Seinäjoelle, on kaikilla tuoreessa muistissa vielä viime lauantain katastrofiin päättynyt ottelu Gnistania vastaan Tammelan stadionilla. Ilveksen sulaminen on kieltämättä yksi kotimaisen jalkapallon mystisimpiä tapauksia pitkään aikaan. SJK lähtee kotiotteluunsa huomattavasti leppoisammissa tunnelmissa. Kahdesta avauspelistä on kerätty neljä pistettä, eli juna on vieraita tukevammin raiteillaan.

Ihanat ilmaisvedot – niistä ei saa ikinä tarpeekseen! Lue lopusta, miten saat niitä kerralla viisi!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Avauskierroksen jälkeen SJK haki VPS:ltä vieraspisteen – vaasalaisethan eivät ole hävinneet Veikkausliiga-ottelua miesmuistiin. SJK:n pelinrakentelu on paikoitellen nautittavaa katsottavaa, mutta kauden alla ja vielä alussakin puolustuksesta on löytynyt vihulaisille ikävästi tiloja. Jaime Moreno näytti Vepsu-pelissä vaarallisuutensa, ja maalilla Roope Paunio esitti positiivisia otteita. Maanantain välipalana Suomen Cupissa SJK meni RoPoa vastaan jatkoon lukemin 0-8.

Ilves vahvisti täksi kaudeksi rivejään tuntuvasti, ja joukkueessa on laatua. Tähän taustaan nähden sarjanousijan tekemät kuusi maalia tupsukorvien verkkoon viimeisen puolen tunnin aikana tuntuvat jopa pahalta unelta. Ulkopuolelta tuoreelle päävalmentajalle Joonas Rantaselle kasataan varmasti paineita, mutta olisi liian aikaista tehdä vielä paniikkiratkaisuja. Täytyy muistaa, että Ilves on ylöspäin vahva ja tulivoimainen joukkue.

Antti Granlund 🎙️🎧🍕⚽

@AnttiGranlund
⚽️ Ilves - Gnistan, 3. huhtikuuta Tammelan stadionilla, tulos 4 - 6.

Oudoin matsi, jota oon koskaan ollut todistamassa. Ilves pelasi järkevästi, hallitsi palloa ja peliä, loi maalipaikkoja ja teki tulosta. Ottelu oli täysin hallussa ja vaikutti siltä, että ensimmäinen... 1/7

Ilves varmasti hakee nyt parempaa boksipelaamista. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin ylöspäin vahvoja, ja puolustuksissa on kysymysmerkkejä. Tämän vuoksi overi on perusteltu pelivalinta. Vähintään kolmella maalilla siis päästään lunastuksen makuun!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 2.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.