Veikkausliiga su 17.07. klo 16:00

SJK - Ilves

Jatkuuko SJK:n käsittämätön suorittaminen Veikkausliigassa? Joukkue on kuin uudestisyntynyt!

SJK on viime aikoina piristynyt yllättäviin voittoihin ja maalihanat tuntuisivat vihdoin auenneen. Aiemmin kuluvalla viikolla joukkue tuli upeasti takaa rinnalle ja ohi, kun se pyssytti itsensä jatkoon Floraa vastaan Konferenssiliigan karsinnoissa. Edellisessä Veikkausliiga-matsissaan edellisviikon sunnuntaina joukkue nousi niin ikään voittoon, vaikka oli pari kertaa tappiolla.

Tämän viikon kuuma nimi Seinäjoella on englantilaishyökkääjä Jake Jervis, joka oli ratkaisevana tekijänä joukkueen jatkopaikassa eurokentillä. Kokenut englantilainen iski 0–2-tappioasemassa hattutempun alle puolituntiseen ja siivitti ottelun Floraa vastaan jatkoajalle. Hävittyään 1–0-numeroin Tallinnassa Jervisin hattutemppu toi siis seinäjokiset kolmen maalin takaa-ajosta tasoihin. Uskomaton suoritus, joka sai vielä kirsikkansa 22-vuotiaan puolustajan Ville Tikkasen osumalla jatko-ottelussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Edellisessä Veikkausliigan matsissaan SJK kaatoi puolestaan viime viikon sunnuntaina Hongan, kun se iski kahdesti ottelun loppuhetkillä viimeistellen voitto-osuman ensimmäisellä lisäminuutilla. Voisi kuvitella, että joukkue elää tällä hetkellä melkoisessa huumassa. Ilvekselle on tiedossa todella vaikea vierailu SJK:n kotinurmelle, vaikka isäntä on toki kyntänyt tällä kaudella pahasti. Tällä hetkellä homma toimii ja siihen pitää nojata vahvasti myös betseissä.

Vertailun vuoksi vieraiden tilanne ei ole aivan yhtä ruusuinen. Joukkue pelasi edellisen kerran maanantaina ja jäi yllättäen maaleitta AC Oulua vastaan – pisteet matkasivat pohjoiseen 0–2-loppunumeroin, eikä Ilves voi tähän olla missään tapauksessa tyytyväinen. Nyt joukkue on hävinnyt jo pari edellistä kotikamppailuaan taloudenhoidon irvikuvan HIFK:n haettua aiemmin 0–1-voiton Tampereelta.

Kotijoukkueelle tarjotaan nyt loistavia kertoimia suoraan tilastoihin pohjaten. Tässä vaiheessa on kuitenkin annettava viikon sisällä tapahtuneille heräämisille ja huippusuorituksille jonkin verran painoarvoa. Jervis ja kumppanit ovat rakentamassa pienimuotoista kasvutarinaa, joten siihen on kiva hypätä kyytiin myös vetojen muodossa. Ota kotivoitto (1×2) lapulle Sportazalla tästä.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa