Veikkausliiga pe 05.05. klo 18:00

SJK - Inter

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Markkina aliarvioi jälleen tositoimiin palaavaa Interiä! Lähteekö Seinäjoelta kolme pistettä Turkuun?

SJK ja Inter kohtaavat perjantain täydellä Veikkausliigakierroksella OmaSp Stadionilla. SJK pyöritteli viimeisimmässä matsissaan AC Oulun nurin Raatin perunapellolla ja tämä oli Joaquín Gómezilta todella kova työnäyte. Inter on sen sijaan ollut parisen viikkoa pelaamatta, kun FC Lahden riveissä todettiin sen verran monta koronatapausta, että ottelu lopulta siirrettiin. Pelituntuma voi olla turkulaisilla siis hakusessa, mutta toisaalta lepokaan ei ole aina huono asia.

Interillä on alla vasta kaksi ottelua ja näissä pelattiin odotuksiin nähden yllättävän vahvasti, vaikka toki Ilvekselle hävittiin 2-1-lukemin Valkeakoskella. Tälle kaudelle Turun sinimustat heikentyivät hieman pelaajiston suhteen, mutta toki Jarkko Wissin palkkaus saattaa osoittautua kauden nerokkaimmaksi valmentajapalkkaukseksi.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Tällä viikolla päästään vihdoin jatkamaan Veikkausliigaa 🔥

SJK - FC Inter pe 5.5.
klo 18.00 OmaSP Stadionilla
ja Ruudussa📺

Kotikauden alkuun on tänään 20 yötä, onhan kausari jo hallussa?🫵
Osta omasi nyt Tiketistä
👉 tiketti.fi/fc-inter-2023-… 💙🖤

#fcinterturku #veikkausliiga


SJK:n pitäisi päästä perjantaihin vahvalla koosteella. Aiemmin Interiäkin edustaneet Martti Haukioja ja Markus Arsalo ovat epävarmoja. Wissin poppoon terveystilanne on vielä hieman hämärän peitossa, mutta suurin piirtein paras avaus lienee kuitenkin jalkeilla kauden kahdesta ensimmäisestä pelistä päätellen.

SJK yllätti taistelupallollaan AC Oulun viimeksi siis housut kintuissa, mutta perjantain peli näyttää jälleen erilaiselta. Interin yllä leijuu kysymysmerkkejä, mutta laadukas ryhmä Wissillä on silti kasassa. Näillä kertoimilla napataan ohut betsi Interille tasurivarmistuksella. Vieraiden pelituntuman takia pidetään kernaasti panokset jännäritasolla.