Veikkausliiga pe 26.05. klo 18:00

SJK - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliigassa perjantaina kärkikamppailu! Matkaavatko pongot Kuopioon?

Veikkausliigassa salama-alun saaneet SJK ja KuPS kohtaavat perjantain kierroksella OmaSp Stadionilla. KuPS on sarjataulukossa piikkipaikalla ja SJK on vain parin pisteen päässä kolmantena. Joaquín Gómezin luotsaamalla kotijoukkueella on kaksi ottelua ”in hand.” Kaksikon kohdalla voidaan puhua alkukauden kahdesta parhaasta joukkueesta, joten huikea peli on tulossa!

SJK:n pitäisi päästä perjantaihin vahvalla koosteella – ainakaan tuoreita poissaoloja ei ole raportoitu. KuPS joutuu matsiin ilman pelikieltoa kärsivää Anton Popovitshia ja Jasse Tuomisenkin tilanne on hieman epäselvä. Jaakko Oksanen voi hyvin olla ”Popon” korvaajana keskikentällä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Tässä vielä Saku Savolaisen maali kuvattuna kentän laidalta

👇👇

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 MUUAAAALIIIIII!!!

SAKU SAVOLAINEN PISTÄÄ KOTIJOUKKUEEN 1-0 JOHTOASEMAAN!

#BANZAI


KuPSista puhuttaessa on tietysti vielä erikseen mainittava Jani Honkavaaran vaikutus joukkueen otteisiin. Kurssi kääntyi käytännössä heti tuloksellisesti ja pelillisesti ”Honsun” tultua Pasi Tuutin tilalle penkin päähän. Honkavaaran alaisuudessa KuPS on voittanut kaikki kuusi matsiaan ja omissa on kolissut vain kertaalleen.

Perjantain pelissä maaliodotusarvo on varsin alhaalla ja tämä näkyy toki myös kertoimissa. Maukkain betsi onkin KuPS, jota kannattaa sipaista kupongille tasurivarmistuksella. Kuopiolaiset ovat perusluokaltaan SJK:ta jonkin verran edellä ja kun kotietua ei Veikkausliigassa aivan liikaa ole, löytyy vieraskertoimista kosolti kermaa.

Näin saat ilmaisvedon tämän tipsin avulla!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “KuPS +0” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.